Για άλλον ήταν το… μεσαίο δάχτυλο και όχι για τον Ομπάμα!

Απελύθη η δημοσιογράφος. Σάλος στο διαδίκτυο

Για άλλον ήταν το… μεσαίο δάχτυλο και όχι για τον Ομπάμα!

«Συγγνώμη παρεξήγηση», λέει τώρα η Ρωσίδα παρουσιάστρια ειδήσεων, τατιάνα Λιμάνοβα που έκανε τη χειρονομία με το μεσαίο δάχτυλο on air, την ώρα που εκφωνούσε ρεπορτάζ για τον Ομπαμα.

Το συγκεκριμένο βιντέακι είχε κάνει το γύρο του YouΤube με εκατομμύρια χρήστες να παρακολουθούν την κοκκινομάλλα παρουσιάστρια να ορθώνει το… μεσαίο της δάχτυλο με το που λέει το όνομα του Ομπάμα.

Η παρουσιάστρια έχασε φυσικά τη δουλειά της μετά από αυτό, τώρα όμως δηλώνει ότι έγινε πολύ κακό για το τίποτα.

Διότι το μεσαίο της δαχτυλάκι πήγαινε στο συνεργείο που την ώρα που εκφωνούσε το δελτίο ειδήσεων… κοιμόταν και είχε αφήσει το autocue χωρίς αλλαγή με αποτέλεσμα να ψάχνει η γυναίκα να πει την είδηση μέσα από τα χαρτιά της.

Τυχαίο λέει ήταν που συνέπεσε η χειρονομία με το όνομα του Ομπάμα. Η γυναίκα δεν κάνει τέτοια πράγματα. Είναι low profile και δεν της άρεσε όλος αυτός ο χαμός που ακολούθησε.

Η κάμερα πάντως την έπιασε στα… πράσα και την εξέθεσε κανονικότατα. Λέτε να είχε προηγούμενα με το συνεργείο και οι τεχνικοί να πήραν με αυτόν τον τρόπο την εκδίκησή τους;

Πονηρά μυαλά θα πείτε… Παρεξήγηση, ξεπαρεξήγηση πάντως η παρουσιάστρια είδε την πόρτα της εξόδου από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Δείτε και πάλι το… θρυλικό Video με την παρουσιάστρια να σηκώνει το μεσαίο της δάχτυλο μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top