Την ρώτησαν ευθέως: «Φαίη, είσαι έγκυος;»

Δείτε την αμηχανία και την απάντηση της Σκορδά!

Την ρώτησαν ευθέως: «Φαίη, είσαι έγκυος;»

Talk of the town έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες τυχόν εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά. Λίγο οι λιγούρες και το φούσκωμα της παρουσιάστριας, λίγο οι δηλώσεις της για μεγάλη οικογένεια, ε... δεν ήθελε και πολύ. «Λαβράκι» πήγε να βγάλει η Μαρία Μπεκατώρου, που ρώτησε ευθέως την παρουσιάστρια αν είναι έγκυος!


«Είσαι έγκυος;», ρώτησε νέτα - σκέτα το Μαράκι, φιλοδοξώντας (προφανώς) να έχει την... τύχη του Πέτρου Κωστόπουλου, στον οποίο παραδέχθηκαν οι Σκορδαλιαγκαίοι την πρώτη εγκυμοσύνη, όταν τον είχαν καλεσμένο.


Η αμηχανία της Φαίης πήγε σύννεφο και το «όχι» το είπε τόσο ξερά, που θα την ζήλευε και ο... Μεταξάς! Τσίτα τα νευράκια ή μας φάνηκε; Η παύση από όλους ήταν μεγάλη και ο Ουγγαρέζος ζήτησε... τραγούδι!


Άσε που τα υπονοούμενα των δύο γυναικών έδωσαν και πήραν όταν Μαρία και Φαίη συζήτησαν την επιθυμία της πρώτης να γίνει σύντομα μανούλα!


«Μην κοιτάς εμένα», της είπε η Σκορδά, να κοιτάει μόνο τον Λιάγκα σε αυτή την κουβέντα ζήτησε ηΜπεκατώρου, «δεν το αφήνουμε στην τύχη του», είπε η Σκορδά, «όχι Φαίη, εντάξει», απάντησε η Μπεκατώρου... Αλήθεια, καλέ, ο Λιάγκας γιατί τσίτωσε λιγουλάκι με όλα αυτά; Ή, μήπως, μας φάνηκε κι αυτό;



Δείτε ��ην αντίδραση της Σκορδά στην ερώτηση Μπεκατώρου και... βγάλτε τα συμπεράσματά σας!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top