Πρώτη φορά: η Μπεκατώρου αποκαλύπτει ποιά παρουσιάστρια ΔΕΝ συμπαθεί

Κάντε κλικ και μάθετε ποιά είναι!

Πρώτη φορά: η Μπεκατώρου αποκαλύπτει ποιά παρουσιάστρια ΔΕΝ συμπαθεί

Την... τηλεοπτική της αντιπάθεια αποκάλυψε για πρώτη φορά η Μαρία Μπεκατώρου, που δεν δίστασε να πει δημόσια ποιά παρουσιάστρια ΔΕΝ συμπαθεί και να εξηγήσει τους λόγους της κόντρας τους!


Η παρουσιάστρια που το Μαράκι δεν «πάει» είναι η Άννα Δρούζα, όπως η ίδια αποκάλυψε στο «Πρωινό Mou»!


«Μόνο μία με έχει κάνει και έχω αισθανθεί άσχημα, η Άννα Δρούζα. Είναι το μόνο άτομο στην τηλεόραση για το οποίο είχαμε στεναχωρηθεί και εγώ και ο άνδρας μου», είπε και εξιστόρησε το χρονικό της αντιπάθειας.


Όπως είπε, πριν χρόνια ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Δρούζα για να μιλήσουν για την τηλεοπτική πραγματικότητα και βρέθηκε... περικυκλωμένη από τους πρωταγωνιστές των εκπομπών της Αννίτας Πάνια! «Δεν τους κατηγορώ, αλλά για κάτι άλλο με είχαν φωνάξει και αλλού βρέθηκα», εξήγησε.


Γιατί δεν σηκώθηκε να φύγει, όπως την ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας;

«Δεν μπορώ και δεν θέλω να δημιουργήσω άσχημη εντύπωση. Και αυτό με πνίγει: κάποιες φορές δεν μπορώ να συμπεριφερθώ όπως πρέπει και πνίγω την στεναχώρια μου για να μην στεναχωρήσω άλλους», είπε η Μαρία και αποκάλυψε ότι δεν κατάφερε να βρει κάποιον από την παραγωγή, οπότε ενημέρωσε την Άννα Δρούζα με φωνητικό μήνυμα για την ενόχλησή της, ενώ δεν της ζήτησε κανείς ποτέ συγνώμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top