Μαριάννα Καλλέργη: Τί απάντησε στην πρόταση γάμου τελικά;

Το είπε, αλλά δεν το κατάλαβε κανείς!

Μαριάννα Καλλέργη: Τί απάντησε στην πρόταση γάμου τελικά;

«Ναι» στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Αλεξέϊ απάντησε η Μαριάννα Καλλέργη, που παρά το ότι αποχώρησε από το Dancing on ice, έχει πλέον ένα μονόπετρο να κοσμεί το χέρι της.

Η (πρώην πλέον) παίκτρια του σόου χορού του Ant1 διευκρίνισε ότι η πρόταση δεν ήταν ούτε κατά διάνοια στημένη, όπως είπαν κάποιοι, ούτε είχε γίνει ο παραμικρός σχεδιασμός. Το ναι το είπε, απλά το είχε τόσο χαμηλόφωνα, που δεν το κατάλαβε κανείς.

«Πραγματικά δεν ήταν τίποτα στημένο. Μόλις τελείωσε το παιχνίδι και ανακοινώθηκε ποιος ήταν αυτός που θα αποχωρήσει, στενοχωρήθηκα γιατί έφυγα, αλλά εκείνος ήλθε κοντά μου, μου έκανε την πρόταση κι εγώ νόμισα ότι έκανε πλάκα. Επαθα σοκ, δεν το περίμενα», δήλωσε στο Πρωινό Ant1 όπου ήταν καλεσμένη, μαζί φυσικά με τον Αλεξέϊ.

Ο ίδιος ο χορευτής, δεν σταμάτησε λεπτό να της κρατά το χέρι και να την χαϊδεύει, ενώ αποκάλυψε ότι την πρόταση γάμου θα την έκανε, όποια στιγμή αποχωρούσε η αγαπημένη του. «Αν δεν έφευγε αυτήν την Κυριακή, θα της την έκανα την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να είμαι μαζί της. Θα έλθω και θα μείνω εδώ», δήλωσε.

Η αθλήτρια του μουάϊ τάϊ τόνισε ότι θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, αλλά όπως είπε χαρακτηριστικά «έχουμε μέλλον ακόμη».

Τέλος, ως προς το εάν οι γονείς της και δη η μαμά της εγκρίνουν τον γαμπρό, η απάντησή της δεν άφηνε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης: «Η μαμά μου σοκαρίστηκε δεν το περίμενε. Όμως, τον αγαπάει τόσο πολύ και τον θεωρεί τόσο ιδανικό γαμπρό, που δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα μαζί του. Τον εγκρίνει απόλυτα».

«Δεν θέλω να χάσω τη μπάλα με αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική μου ζωή. Θέλω να το κρατήσω όπως είναι τώρα», κατέληξε.


Δείτε το απόσπασμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top