ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρόταση γάμου στο Dancing on Ice LIVE!

Έφυγε η Καλλέργη από το παιχνίδι, αλλά βρήκε γαμπρό!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Πρόταση γάμου στο Dancing on Ice LIVE!

Πρώτη ανάρτηση: 28/11/2011 00:54


Το είδαμε κι αυτό!!!! Ανατρεπτικό ήταν το τέλος του Dancing on Ice αυτή την Κυριακή!!!!

Εκεί που περιμέναμε κι εμείς να δούμε ποιος θα φύγει και ακούσαμε τον Πέτρο Κωστόπουλο να δίνει το τέλος στην… «κόντρα» Καλέργη – Χειμωνέτου, στέλνοντας σπίτι της τη Μαριάννα είχαμε την απόλυτη έκπληξη.

Γιατί μπουκάρει στην παγοπίστα το amore της αθλήτριας. Ο Αλεξέι ντε, ο παρτενέρ της Πηνελόπης Αναστασοπούλου με… άγριες διαθέσεις.

Τι εννοούμε άγριες; Σας έχουμε πει ότι Μαριάννα και Αλεξέι εδώ και δύο μήνες ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Δεν φανταζόμασταν βέβαια πόσο μεγάλος είναι αυτός ο έρωτας. Λέγαμε κι εμείς εντάξει, μικρά παιδιά είναι, το ζουν το πράγμα λίγο πιο έντονα.

Έλα όμως που ο Αλεξέι είχε άλλα στο νου του. Με το που άκουσε ότι η καλή του φεύγει από το παιχνίδι γονάτισε και της έκανε πρόταση γάμου!!!!

«Αυτοί οι δύο μήνες ήταν οι ομορφότεροι της ζωής μου. Γνώρισα μια καταπληκτική γυναίκα. Έχω πολύ άγχος. Μαριάννα θέλεις να με παντρευτείς», είπε ο Αλεξέι και όλοι στο πλατό έμειναν κόκκαλο.

Και η Μαριάννα βεβαίως, βεβαίως που είχε μείνει παγάκι η κοπέλα.

«Φίλα τον», φώναζαν οι συμπαίκτες της και το κορίτσι δεν ήξερε τι να κάνει.

Του έδωσε κι αυτή ένα φιλί, όλο πάθος, αλλά απάντηση δεν του έδωσε. Τα’ χε παίξει το κορίτσι. Ε… εντάξει θα περιμένει λίγο ο Αλεξέι, θα περιμένουμε κι εμείς για να δούμε αν θα φάμε κουφέτα!!!!

Άντε βρε και στους ανύπαντρους μια τέτοια τύχη!!!!!

Δείτε την πρόταση γάμου του Αλεξέι στη Μαριάννα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top