Τι κάνει σήμερα η Μενεγάκη; Τρώει κοψίδια!

Γιατί έχει γλέντια και χαρές η παρουσιάστρια;

Τι κάνει σήμερα η Μενεγάκη; Τρώει κοψίδια!

Φωτιά πήραν τα κάρβουνα για την Ελένη Μενεγάκη, που σήμερα το έριξε στα κοψίδια! Όχι, δεν μπερδεύτηκε με την Τσικνοπέμπτη, ούτε κάνει barbeque με φίλους: γιορτή μεγάλη είναι η σημερινή για την παρουσιάστρια και η οικογένεια γλεντάει!

Του Αγίου Στυλιανού σήμερα και η Ελένη έχει έναν δικό της να γιορτάζει: τον πατριό της, πατέρα του αδερφού της, Θοδωρή Μισόκαλου.

Γύρω στις 3 το μεσημέρι, η παρουσιάστρια μπήκε στο Twitter (ήταν να μην μάθει πώς λειτουργεί - τώρα δε�� την σταματάει κανείς) και ευχήθηκε σε όσους γιορτάζουν. «Γεια σας!!! Τι υπέροχη συννεφιά είναι αυτή; Χρόνια Πολλά στις Στέλλες και τους Στέλιους», έγραψε.

Στο «καπάκι» μας αποκάλυψε και τα σχέδιά της: «Ο καλύτερος παππούς του κόσμου, ο δικός μας δηλαδή, γιορτάζει κι έχουμε χαρές! Θα μυρίσει όλη η γειτονιά κοψίδι!».

Γλέντια και χαρές στην οικογένεια δηλαδή! Μόνος απών ο Θοδωρής Μισόκαλος, που -ως γνωστόν- σπουδάζει στο Λονδίνο. Από το Facebook έστειλε τις ευχές του: «πάντα δίπλα σου πατέρα... Να χαίρεσαι το όνομά σου... Αγίου Στυλιανού» και «ανέβασε» βίντεο από τηλεοπτική εκπομπή όπου τραγουδά ο πατέρας του, γράφοντας «σε χαιρόμαστε ρε Μάγκα. Πατέρα. Στελάρα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top