Tι θα γίνει στο φινάλε: happy end στα «Μυστικά της Εδέμ»

Μάθετε όλες τις εξελίξεις

Tι θα γίνει στο φινάλε: happy end στα «Μυστικά της Εδέμ»

Με δύο τραγικά γεγονότα αλλά με happy ending θα μας αποχαιρετήσουν τα «Μυστικα Της Εδέμ». Έπειτα από τρία χρόνια, το δίδυμο Ακρίτα - Κυρίτση επιφυλάσσει για τους πρωταγωνιστές καλές στιγμές και η κάμερα τους αφήνει εκεί που τους βρήκε: στην παραλία, την νύχτα των Λεοντιδών!

Τα κακά μαντάτα είναι το εγκεφαλικό της Αντιγόνης και ο θάνατος του Ηλία, ενώ αίσιο τέλος θα έχει ο έρωτας του Στέφανου με την Εριέττα, καθώς και οι περιπέτειες των υπολοίπων.

Στέφανος - Εριέττα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω της μάνας και της αδερφής του, ο Στέφανος θα κάνει μια βόλτα στη θάλασσα και εκεί θα πάρει την μεγάλη απόφαση: να τρέξει να προλάβει την Εριέττα! Αφού την βρει στο αεροδρόμιο, θα ταξιδέψουν μαζί και θα τους δούμε ευτυχισμένους και λίγο πριν πέσει η αυλαία της σειράς, που θα μας μεταφέρει 15 χρόνια μετά.

Εύα - Λευτέρης

Το ζευγάρι ζει την απόλυτη ευτυχία: η Μαρίλια έχει πάρει σημαντική ειδικότητα στην ιατρική, ο Άγγελος είναι ένα παλικάρι 17 ετών και η οικογένεια μεγαλώνει με την Φοίβη, που θα την δούμε σε ηλικία 14 ετών.

Νικόλας - Δάφνη

Με τον Μάριo κοντά στα 20, Νικόλας και Δάφνη θα αποκτήσουν τον Ηλία, ενώ ο έρωτας τους πρωτότοκου γιού τους με την Ρεγγίνα, την κόρη του Λουκά και της Νόρας, θα ανάψει «φωτιές».

Επιστρέφουν Πέτρος - Μελίτα

Καθώς πέφτουν οι τίτλοι τέλους, θα δούμε τον Πέτρο και την Μελίτα να επιστρέφουν στις οικογένειές τους. Η Αμαλία τους περιμένει πώς και πώς, ενώ η Μελίτα -μετά την μακρόχρονη νοσηλεία της- μοιάζει να είναι καλά πλέον.

Φινάλε εκεί που άρχισαν όλα

Η σειρά που αγάπησε το κοινό θα ολοκληρωθεί εκεί απ’ όπου ξεκίνησε: ο Νικόλας, η Δάφνη, ο Λουκάς, η Νόρα, ο Λευτέρης, η Εύα και τα παιδιά τους κάνουν έναν απολογισμό με χιούμορ και συγκίνηση, στην παραλία, την νύχτα των Λεοντιδών...

πηγή: TV Ζάπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top