Ν. Μουτσινάς: «Μείναμε λίγοι στον ALPHA κι είναι ωραία»

«Οι Γερμανοί έρχονται μόνο για μπράβο»

Ν. Μουτσινάς: «Μείναμε λίγοι στον ALPHA κι είναι ωραία»

Δεύτερος καλεσμένος στον Πέτρος Κωστόπουλο ήταν ο Ν. Μουτσινάς. Με το… καλησπέρα σας οι δύο άνδρες άρχισαν τις μπηχτές και τα υπονοούμενα με τον Νίκο Μουτσινά να λέει στον Π. Κωστόπουλο ότι ακόμα δεν έχει προλάβει να τον… «θάψει» για την εμφάνισή του στο Dancing, αλλά θα το κάνει σιγά, σιγά.

«Εσείς στον ALPHA τι ακριβώς πρόγραμμα έχετε;», ρώτησε αμέσως ο Π. Κωστόπουλος μπαίνοντας κατευθείαν στο ψητό για να απαντήσει ο Ν. Μπυτσινάς:

«Ο ALPHA νομίζω ότι κάνει τον άλλο να γελάει», απάντησε και σχολίασε βεβαίως και την μείωση των εκπομπών.

«Εμείς φέτος μείναμε λίγοι στον ALPHA. Μιλάμε για ξεριζωμό. Είναι ωραία τα πράγματα. Μείναμε λίγες εκπομπές, συνεννοούμαστε όμορφα, δεν έχουμε βαβούρα και πιο πολύ γι’ αυτό χαίρομαι», είπε ο Μουτσινάς.

Μια ωραία ατμόσφαιρα δηλαδή εκεί στην Κάντζα. Δεν έχουν λέει γκρίνιες και τέτοια. Οι Γερμανοί μόνο για μπράβο και για συγχαρητήρια κατεβαίνουν!!!

Φυσικά αναφέρθηκε και στη Ρούλα Κορομηλά που είναι υπεύθυνη για τις λίγες εκπομπές που έχουν απομείνει στο σταθμό και είπε ότι… «ομορφαίνει μηνύσιμα». Ε… να πει και μια καλή κουβέντα για τον… προϊστάμενο, να μην χαλάσει και η καλή ατμόσφαιρα που έχουν.

Τώρα αν η Ναταλία βγαίνει και λέει ότι μετά το Δεκέμβριο δεν ξέρει τι θα γίνει με το Μες στην Καλή Χαρά φαίνεται ότι δεν το γνωρίζει ο Νίκος Μουτσινάς. Ή δεν τον αφορά…

Πάντως ο άνθρωπος το είπε. Θέλει να πάνε όλες οι εκπομπές του σταθμού καλά για να έχουν όλοι δουλειά.

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top