Tο Σάββατο 23 Μαΐου στις 13:00 στο Stars System, η Άση Μπήλιου θα αναλύσει την επιρροή της δεύτερης Πανσελήνου του Μαΐου, αλλά και τις παγίδες που κρύβει η απαιτητική όψη Άρη-Πλούτωνα.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι δύσκολο, καθώς το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα στις 26/5 φέρνει πιέσεις, νεύρα, εντάσεις, χειριστικά παιχνίδια, αποκαλύψεις, ξεκαθαρίσματα και σφοδρές αντιδράσεις, τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό-πολιτικό επίπεδο.
Ωστόσο, η εβδομάδα κλείνει με μια Πανσέληνο, που θα ανοίξει τον δρόμο για νέες ευκαιρίες ανόδου, αφού θα επιβραβεύσει τα ζώδια που θα παραμείνουν ψύχραιμα και πειθαρχημένα και δεν θα πέσουν στην παγίδα της βιασύνης και του παρορμητισμού.
Ποιο χρονικό διάστημα είναι το πιο επικίνδυνο και πότε θα αρχίσουμε να παίρνουμε μια ανάσα;
Ποια ζώδια είναι υποψήφια για έντονες αντιπαραθέσεις, οριστικές ρήξεις και για ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα είναι λυτρωτικά;
Ποιοι είναι πιο επιρρεπείς σε χειριστικά παιχνίδια και εγωιστικές συμπροφορές στις σχέσεις και στις συνεργασίες και ποιοι θα έρθουν αντιμέτωποι με σοκαριστικές αποκαλύψεις και παρασκηνιακές καταστάσεις;
Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα αφήσουν τις αρνητικές σκέψεις πίσω τους και θα στοχεύσουν όσο πιο μακριά μπορούνε;
Ποιοι θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν με οργάνωση και πειθαρχία τα εμπόδια που θα συναντήσουν και ποιοι θα επιβραβευτούν για τους κόπους τους;
Όλες οι απαντήσεις στο Stars System, το Σάββατο 23 Μαΐου στις 13:00 στο Star!
Δείτε όλα τα επεισόδια του Stars System