Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε την να «λέει» τα χαρτιά!

Τί απάτη έκανε όταν ήταν φοιτήτρια;

Μαρία Μπακοδήμου: Δείτε την να «λέει» τα χαρτιά!

Πρώτη ανάρτηση: 26/11/2011, 00:55

Χαλαρή, γεμάτη χιούμορ και εντελώς ακομπλεξάριστη. Η Μαρία Μπακοδήμου τα είπε όλα στον Πέτρο Κωστόπουλο, στον οποίο βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Παρασκευής.

Η παρουσιάστρια του Star μίλησε για την εκπομπή της, τον έρωτα, ακόμη και τα φοιτητικά της χρόνια, στο οικονομικό της Νομικής, τα οποία άφησαν ακόμη και τον οικοδεσπότη της εκπομπής με το στόμα ανοικτό.

«Δεν πήρα πτυχίο. Εμπλεξα με την θεατρική ομάδα του οικονομικού της Νομικής, με τους ωραίους του οικονομικού της Νομικής, έκανα βόλτες με την μηχανή μου, μπήκα στην Δραματική του Εθνικού Βορείου Ελλάδος… ούτε ήξερα τί μαθήματα έχω περάσει και τί όχι. Να σας πώ την αλήθεια έχω κάνει ακόμη και την γιατρό!

Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα σχέση με έναν φοιτητή Ιατρικής. Μας άρεσε να πηγαίνουμε στα καλύτερα εστιατόρια και στα πιο ακριβά μέρη. Ο,τι λεφτά, λοιπόν, μας έστελναν οι γονείς μας, στις δέκα μέρες τελείωναν. Στις επόμενες δεν είχαμε να φάμε. Για να μην πάμε να φάμε στα ιατρεία σαν νοσηλευόμενοι, φορούσαμε μια ποδιά γιατρού, πηγαίναμε στα εστιατόρια των γιατρών που είχαν καλύτερη κουζίνα και τρώγαμε τσάμπα», δήλωσε, προσθέτοντας ότι το μεγάλο της ελάττωμα είναι πως ανέκαθεν, ακόμη και σήμερα είναι αφηρημένη.

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν και σε ό,τι αφορά την σχέση της με τον χρόνο, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στην εμφάνισή της. «Είναι ζήτημα προσωπικής ισορροπίας. Δεν θα πώ ότι κοιμάμαι πολύ και άλλα τέτοια, είναι εσωτερικό το θέμα».

Για την εκπομπή της με τον Φώτη: Εχει κοινά σημεία με το Ράδιο Αρβύλα; «Σατιρική εκπομπή είναι η μία, σατιρική εκπομπή και η άλλη. Η εκπομπή ασχολείται με κάποια πρόσωπα. Δεν έχω προσωπικά με τον καθένα, ούτε μπορώ να απολογούμαι στον καθένα. Είμαι καλά με τον εαυτό μου γιατί ξέρω ότι δεν έχω εμπάθεια κι αυτό είναι το πιο σημαντικό».

«Ο Φώτης είναι το άλλο μου μισό, εκτός από το σεξ. Πιστεύω πως όταν δεν τα βρίσκεις όλα σε έναν άνθρωπο, βρίσκεις κομμάτια σου σε πολλούς. Ο Φώτης είχε σκεφτεί να υιοθετήσει παιδί και υποχώρησε εξαιτίας της πολυπλοκότητας των διαδικασιών. Εάν όμως προχωρούσε, θα γινόταν εξαιρετικός πατέρας», ανέφερε, ενώ δεν δίστασε να απαντήσει έστω και φευγαλέα σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή: «Είμαστε… ΑΕΚ».

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποκάλυψε το μεγάλο ταλέντο της Μαρίας που δεν είναι άλλο από τα χαρτιά! «Ονειρό μου είναι να αποκτήσω ένα δυάρι στην Κυψέλη και να κάνω αυτό. Να ανοίγω την τράπουλα», είπε και έριξε τα χαρτιά στον παρουσιαστή. Με το που ξεκίνησε να του τα λέει, με τις ντάμες, τις κούπες και τον σπαθάτο, που τον πέτυχε με την μία, εισέβαλε στο στούντιο γνωστός αστρολόγος που της υπέδειξε πώς κρατάνε και πώς ρίχνουν την τράπουλα!

Δείτε τι έγινε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top