Καινούρια παιδική σειρά στο Star

Θα ξεκινήσει να προβάλλεται από Οκτώβριο

Η παιδική σειρά κινουμένων σχεδίων XIAOLIN SHOWDOWN είναι το newentryστο πρόγραμμα του Star, η οποία θα μεταδί��εται από το Σάββατο 2 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 12.00 το μεσημέρι. Πρόκειται για σειρά αμερικανικής παραγωγής του 2003, η οποία θα προβάλλεται από το Star σε μεταγλώττιση στα ελληνικά.

Σύμφωνα με το σενάριό της, πριν από χιλιάδες χρόνια ένας πολεμιστής Σαολίν έδωσε μια φοβερή μάχη και επικράτησε μιας θρυλικής μάγισσας. Τα ιερά, παντοδύναμα αντικείμενα των πολεμιστών, τοποθετήθηκαν σε ένα κρυφό μέρος, στα έγκατα της Γης. Όποιος έχει στην κατοχή του αυτά τα μυστικά αντικείμενα μπορεί να ελέγξει το κακό και το καλό. Το κάθε αντικείμενο έχει και μια υπερφυσική δύναμη που κάποιος μπορεί να αποκτήσει μόνο όταν αποδείξει πως την αξίζει.

Τέσσερις ατρόμητοι πολεμιστές καλούνται να προστατέψουν τον πολύτιμο θησαυρό από τις δυνάμεις του Κακού. Την αποστολή τους δυσκολεύει η μάγισσα Γούγια και οι βοηθοί της με τα σατανικά τους σχέδια. Οι Xiaolin, άσοι στις πολεμικές τέχνες και με αγνή καρδιά, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top