Τα …μαγειρέματα της Ευγενίας

Ποιος της έμαθε τα μυστικά της κουζίν��ς

Τα …μαγειρέματα της Ευγενίας

Όχι μία, αλλά δύο, συνεντεύξεις δίνει η Ευγενία Μανωλίδου σε Κυριακατικες εφημερίδες για να αναλύσει για άλλη μία φορά …τα μαγειρέματά της στο Μάστερ Σεφ.

Συνεπαρμένη από τις κουτάλες, τις κατσαρόλες και τα λοιπά μαγειρικά σύνεργα και σκεύη, η Ευγενία Μανωλίδου δηλώνει: «Δεν μαγειρεύω, απλώς κάποιες φορές βοηθώ τους σεφ στα μαθήματα μαγειρικής που παραδίδουν μία φορά την εβδομάδα».

Τώρα σε ότι αφορά άλλα …μαγειρέματα και τσακωμούς που ακούγονται αριστερά και δεξιά η Ευγενία δηλώνει στο Glam: «Θέλω να πω πάντως πως οποτεδήποτε έχουν πει ότι εγώ έχω πλακωθεί ή έχω κάνει φασαρία είναι εντελώς ανακριβές και αναληθές".

Αποκαλύπτει όμως και κάποιες σπεσιαλιτέ που κάνει για το σπίτι. Απλά πράγματα, καθημερινά, όπως για παράδειγμα αμυγδαλόπιτα μέσα σε σούπα από αχλάδι.

Σε άλλη συνέντευξή της πάντως, στο ola, η Ευγενία Μανωλίδου αποκαλύπτει ότι έμαθε τα μυστικά της μαγειρικής από τη Βέφα Αλεξιάδου, όταν σπούδαζε στην Αμερική.

«Είχα φροντίσει να αγοράσω τα βιβλία της Βέφας Αλεξιάδου στα Αγγλικά για να με βοηθήσουν στο φτωχό μαγειρικό μου λεξιλόγιο», λέει χαρακτηριστικά.

Με τις συνταγές της Βεφας έφτασε εδώ που έφτασε. ΛΈτσι είναι αυτά. Με όποιον δάσκαλο καθίσεις…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top