O σέξι χορός της Τατιάνας!

«Σείστηκε» το πλατό από το χορό της με ��ην Φουρέϊρα

O σέξι χορός της Τατιάνας!

Την Ελένη Φουρέϊρα είχε το μεσημέρι της Παρασκευής καλεσμένη η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή της Αξίζει να το ζεις.

Λίγο πριν από το διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής και ενώ η τραγουδίστρια είχε ήδη επιδείξει τις φωνητικές, αλλά κυρίως τις χορευτικές της ικανότητες, η Τάτι στάθηκε δίπλα της, για να προλογίσει την συνέχεια της εκπομπής. Μαζί άρχισαν να χορεύουν στους ρυθμούς του «Ελα μαζί μου μια νύχτα μόνο», το οποίο η Τατιάνα δήλωσε ότι άκουγε και χόρευε όλο το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Το πλατό άρχισε να «σείεται» από τα χειροκροτήματα του κοινού, που είδε την παρουσιάστρια να επιδεικνύει τις άψογες ικανότητές της στο χορό. Στο τέλειο τηλεοπτικά αποτέλεσμα συνέβαλε κατ'αρχήν ο σκηνοθέτης, ο οποίος φρόντισε να σβήσουν όλα τα φώτα και να μείνουν αναμμένα μόνον αυτά που έχει το πάτωμα του πλατό, τα παπούτσια που φορούσε η Τατιάνα, αλλά και το στενό φόρεμά της, μέσα από το οποίο αναδεικνύονταν οι κινήσεις του έτσι κι αλλιώς γυμνασμένου σώματός της.

Αλλωστε, είναι γνωστό ότι η Τατιάνα έχει σπουδάσει χορό στην Γερμανία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει χορέψει και στα καλλιστεία του Ant1, αλλά και στην τελετή απονομής των βραβείων mad.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top