Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει το star.gr!

Νέο layout και διαδραστική επικοινωνία με τους αναγνώστες

Τα πρώτα του γενέθλια γιορτάζει το star.gr!

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπληρώνει το star.gr και θέλει να ευχαριστήσει τους αναγνώστες του, παρουσιάζοντας νέο layout και εγκαινιάζοντας την διαδραστική επικοινωνία με το κοινό του!

Στην διάρκεια αυτού του χρόνου αναρτήθηκαν στο star.gr δεκάδες αποκλειστικά ρεπορτάζ για την πολιτική, την οικονομία και τον αθλητισμό, αλλά και αποκαλυπτικά βίντεο για το lifestyle και το gossip.

Ο αριθμός των επισκεπτών του ειδησειογραφικού portal του Star ανεβαίνει κάθε μήνα, φτάνοντας μέσα στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τις 9.166. 335 επισκέψεις και τις 51.106. 507 προβολές σελίδας!

Η διευθύντρια του star.gr, Μάρα Ζαχαρέα, εξέφρασε την χαρά για την εξέλιξη αυτή και ενημέρωσε τους χρήστες για την νέα λειτουργία του site. «Την επόμενη εβδομάδα θα προσθέσουμε διαδραστική λειτουργία με τους χρήστες. Θα μπορούν να δηλαδή να επικοινωνούν μαζί μας και να κάνουν τα σχόλια τους», είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε «η προσπάθεια μας είναι να είμαστε συνεχώς δίπλα τους».

To star.gr ευχαριστεί όλους τους χρήστες του Ίντερνετ που το αγάπησαν και το υποστηρίζουν και δεσμεύεται να συνεχίσει να κάνει πράξη το σλόγκαν του «ό,τι συμβαίνει... ανεβαίνει»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top