ΕΣΗΕΑ: Να δώσει στη δημοσιότητα τα ”delivery boys” o Μπεγλίτης

Φωτιές άναψαν οι δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό

ΕΣΗΕΑ: Να δώσει στη δημοσιότητα τα ”delivery boys” o Μπεγλίτης

Την έντονη αντίδραση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρώην υπ. Εθνικής Άμυνας, Πάνου Μπεγλίτη, στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο οποίος αποκάλεσε δημοσιογράφους «delivery boys», αφήνοντας υπόνοιες για απόρρητες δαπάνες. Η ΕΣΗΕΑ, σε ανακοίνωσή της, τον καλεί εάν έχει στοιχεία να τα δώσει στη δημοσίοτητα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ διαμαρτύρεται με τον πλέον έντονο τρόπο για τις δηλώσεις του πρώην Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Μπεγλίτη, ο οποίος σε συνέντευξη, που παραχώρησε στις 14/11/2011 στο τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» απεκάλεσε δημοσιογράφους «ντιλίβερι μπόις» και «διαμεσολαβητές του Υπουργείου» και άφησε υπόνοιες για απόρρητες δαπάνες, οι οποίες αφορούσαν «παιχνίδι» της στρατιωτικής ηγεσίας με δημοσιογράφους.

Αν ο κ. Μπεγλίτης έχει συγκεκριμένα στοιχεία και ονόματα, χρηματισμού ΜΜΕ και δημοσιογράφων από τις «απόρρητες δαπάνες» του κράτους, τον καλούμε να τα δώσει αμέσως στη δημοσιότητα. Άλλωστε, επί χρόνια το ζητάμε επίσημα.

Διαφορετικά οι δηλώσεις και οι χαρακτηρισμοί με τους οποίους θίγονται, όχι μόνο οι διαπιστευμένοι στο Υπουργείο συντάκτες, αλλά και κατ’ επέκταση όλος ο Κλάδος, δεν έχουν καμία σημασία παρά μόνο να δημιουργούν δυσμενείς για τους δημοσιογράφους εντυπώσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top