Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Δάφνης - Νικόλα;

Τι αποκαλύπτουν οι πρωταγωνιστές για τα «Μυστικά της Εδέμ»

Ποιο είναι το τρίτο πρόσωπο στην σχέση Δάφνης - Νικόλα;

Μπορεί η περσινή σεζόν να έκλεισε με την Δάφνη και τον Νικόλα full in love… όμως φέτος τα δεδομένα αλλάζουν και… τρίτο πρόσωπο μπαίνει στην σχέση του ζευγαριού.

Η Δάφνη κάνει ένα βήμα πιο πέρα από τον προστατευμένο χώρο της Εδέμ, βρίσκει δουλειά σε ένα γυμναστήριο και αρχίζει να μαθαίνει τον κόσμο, από την «ανάποδη».

Και τότε θα γνωρίσει το τρίτο πρόσωπο. «Η Δάφνη δεν έχει τη διάθεση να απατήσει το Νικόλα, απλώς εκείνος μπαίνει στο τριπάκι να ζηλέψει και αρχίζει να παραξενεύεται με διάφορα πράγματα που συμβαίνουν, τα οποία όμως είναι τυχαία. Φτάνει στο σημείο να την προσβάλει χωρίς εκείνη να του έχει δώσει δικαίωμα», διευκρινίζει η Γεωργία Γεωργόνη στις «Αποκαλύψεις».

«Ο Νικόλας θα την πατήσει, γιατί λέγε – λέγε την φτάνει στην όρια της», προειδοποιεί η ηθοποιός!

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος (Νικόλας) παραδέχεται ότι θα γίνει τόσο ζηλιάρης αυτή την σεζόν, που θα χάσει τον τίτλο του «καλού παιδιού»…

Σε μια από κοινού συνέντευξη με την «Δάφνη» ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος αποκαλύπτει ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Νικόλα, αφού ο στην real life ο Κωνσταντίνος είναι άνθρωπος των άκρων!

Η Γεωργία από την άλλη θέλει να πιστεύει ότι αντιλαμβάνεται τα πράγματα πιο γρήγορα από την Δάφνη, η οποία βλέπει τα πράγματα όπως θέλει, περιορισμένα και κλειστά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top