Τρυπώσαμε στα παρασκήνια του «Αξίζει να το ζεις»

Πρεμιέρα σήμερα για την Τατιάνα Στεφανίδου

Τρυπώσαμε στα παρασκήνια του «Αξίζει να το ζεις»

Με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη χαρά ξεκινάει σήμερα την εκπομπή της η Τατιάνα Στεφανίδου!

Η κάμερα της «Πρωινής Μελέτης» τρύπωσε στα παρασκήνια του «Αξίζει να το ζεις» και συνάντησε την Τατιάνα, αλλά και τους πρώτους καλεσμένους της, Κέλλυ Κελεκίδου και Νίκο Κουρκούλη.

Ο Νίκος Κουρκούλης προέτρεψε την Τατιάνα να συνεχίσει να κάνει «ποιοτική ενημέρωση», ενώ η Κέλλυ της ευχήθηκε «να είναι πάντα λαμπερή. Να είναι ο εαυτός της σε ότι κάνει. Άλλωστε έχει αποδείξει ότι έτσι τα καταφέρνει όλα αυτά τα χρόνια».

Η Τατιάνα με την σειρά της δήλωσε: «Είμαι καλά. Μετά από μια δύσκολη στιγμή συνήθως, για τους ανθρώπους που είναι αισιόδοξοι και ξέρουν να μάχονται, έρχεται μια πολύ καλή στιγμή. Για μένα είναι αυτή» και πρόσθεσε: «Με στήριξαν όλοι. Πρώτα από όλα η οικογένεια μου, οι συνεργάτες μου. Με στήριξε πολύ και το STAR, το οποίο όχι απλά μου έδωσε δουλειά, αλλά μου έδωσε όλα αυτά, που χρειάζομαι για να κάνω τη δουλειά μου καλά».

Η παρουσιάστρια εξήγησε επίσης ότι κάλεσε το ζευγάρι... Κουρκούλη στην πρώτη εκπομπή, επειδή είναι το πιο χαρούμενο ζευγάρι που υπάρχει!

Δείτε σκηνές από τα παρασκήνια και τις δηλώσεις της Τατιάνας, του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top