Κ. Καινούργιου: «Έχω πέσει χαμηλά για έναν άνδρα»

«Έχω κλάψει, έχω παρακαλέσει»

Κ. Καινούργιου: «Έχω πέσει χαμηλά για έναν άνδρα»

Συνέντευξη στο περιοδικό Peopleέδωσε η Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε πολλά για την προσωπική της ζωή και το πώς είναι στις σχέσεις της.

Η Κατερίνα λοιπόν παραδέχεται ότι στις σχέσεις της γίνεται… υστερική!!!!

«Πολλές φορές στις σχέσεις μου γίνομαι φοβερά υστερική. Δεν είμαι ήρεμη, τα παίρνω όλα τοις μετρητοίς και αυτό κουράζει και ξενερώνει τον άλλο», λέει η Κατερίνα και παραδέχεται ότι αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισε με την τελευταία της σχέση.

«Όταν κατάλαβα ότι τον έχανα έκανα απίστευτα πράγματα επάνω στην τρέλα μου και στον έρωτά μου. Παρακάλεσα. Έκλαψα πολύ έφτασα στο σημείο να τον παρακολουθήσω, έκανα υστερίες, απίστευτες σκηνές. Όμως όσο και να σ’ αγαπάει κάποιος όταν πέφτεις τόσο χαμηλά, μετά είναι πολύ δύσκολο να ανέβεις στα μάτια του. Κι όσο και να προσπαθούσα να το αλλάξω, όλο αυτό μου γυρνούσε μπούμερανγκ», παραδέχθηκε η παρουσιάστρια.

Ευτυχώς που όπως λέει και η ίδια η Κατερίνα, μαθαίνει από τα λάθη της. Δεν είναι ωραία εικόνα μια γυναίκα να υστεριάζεται Κατερινάκι… Πάντως το πρόσωπο δεν το έχει ξεπεράσει και δε θα έλεγε όχι σε μια επανασύνδεση.

«Εκείνον τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκα και πολύ και βαθιά. Μάλιστα όταν ζούσα αυτόν τον μεγάλο έρωτα είχα σκεφτεί πρώτη φορά στη ζωή μου την ιδέα του γάμου», εξομολογείται.

Πάντως η Κατερίνα δηλώνει… «άβγαλτη» και «άπειρη» με τους άνδρες. Άβγαλτη και άπειρη, όμως το sex παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για εκείνη σε μια σχέση.

«Δεν ξέρω πώς θα είναι μια σχέση έπειτα από 20 χρόνια γάμου, πάντως στα 26 μου θέλω να νιώθω πράγματα για τον άλλο, να τον γουστάρω και να περνάω καλά μαζί του και στο κρεβάτι, αλλιώς δεν μπορώ», λέει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top