Τι ετοιμάζει η Τατιάνα στο Star

Μάθετε τι θα δούμε στην πρώτη της εκπομπή

Τι ετοιμάζει η Τατιάνα στο Star

Την ερχόμενη Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου, στις 15:45, κάνει πρεμιέρα στο Star η Τατιάνα Στεφανίδου! Τίτλος της εκπομπής; «Αξίζει να το ζεις» και η παρουσιάστρια μας ετοιμάζει πολλές ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Η Τατιάνα δουλεύει ώρες ατελείωτες, ψύχραιμα και αποδοτικά, ενώ οι τελευταίες «πινελιές» μπαίνουν στο σκηνικό, τους φωτισμούς, τον ήχο και την εικόνα.

Η αυλαία του «Αξίζει να το ζεις» θα ανοίξει με τον Νίκο Κουρκούλη και την Κέλλυ Κελεκίδου, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz!

Νίκος και Κέλλυ εμφανίζονται για πρώτη φορά μαζί στο στούντιο και θα μοιραστούν με τους τηλεθεατές περιστατικά από την καθημερινότητά τους, με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και με το απίστευτο χιούμορ που τους χαρακτηρίζει.

Μάλιστα, το τρέιλερ της πρεμιέρας είναι εντυπωσιακό, με το ζευγάρι να υποδύεται τους... αδίστακτους δολοφόνους!

Η Τατιάνα επέλεξε το ζευγάρι σαν πρώτο καλεσμένο γιατί θέλει να δώσει μια ευχάριστη νότα, να γίνει ένα χαρούμενο ξεκίνημα στην εκπομπή που τόσο αγάπησαν οι τηλεθεατές τα 4 τελευταία χρόνια.

Τατιάνα, Νίκος, Κέλλυ και οι φίλοι του «Αξίζει να το ζεις», που συμμετέχουν από το στούντιο στην εκπομπή, θα στείλουν τη θετική τους ενέργεια.

Παράλληλα, οι ανθρώπινες ιστορίες που θα παρουσιάζονται ρεαλιστικά και διακριτικά θα κάνουν κάθε εκπομπή να δικαιώνει τον τίτλο της!

Δείτε το τρέιλερ για την πρεμιέρα του «Αξίζει να το ζεις»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top