«Το κανάλι είπε όχι για την Ζαρίφη και δεν είναι εποχή για τσαμπουκάδες»

Τί αποκάλυψε η Ν. Γερμανού για Σίσσυ και Παπαβασιλείου

«Το κανάλι είπε όχι για την Ζαρίφη και δεν είναι εποχή για τσαμπουκάδες»

Πρώτη ανάρτηση: 25/11/2011, 01:45

Όλο το παρασκήνιο του τί συνέβη τελικά στην έναρξη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν με την Σίσσυ Χρηστίδου και την Κατερίνα Ζαρίφη αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού. Σημειώνουμε ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή, το Μες στην Καλή Χαρά ήταν αμφίβολο εάν θα βγει στον αέρα, ενώ η σύμβαση που υπέγραψε η παρουσιάστρια με το κανάλι της Κάντζας έχει τρίμηνη διάρκεια.

Η Ναταλία εμφανίστηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος της έκανε ψυχανάλυση πάνω σε μακριά μαύρη πολυθρόνα, αρχικά ρωτώντας την εάν ισχύουν όσα ακούστηκαν ότι δεν ήθελε στο πλαϊ της την Έλενα Παπαβασιλείου, αλλά προτιμούσε την Σίσσυ Χρηστίδου:


«Στην αρχή ήμουν επιφυλακτική με την Έλενα. Ήμουν επιφυλακτική μαζί της γιατί φοβόμουνα ότι δεν θα έχουμε καλή χημεία μεταξύ μας. Είμαστε αρκετά διαφορετικοί χαρακτήρες. Η Έλενα είναι πιο επιφυλακτική, λιγότερο εξωστρεφής και πολύ πιο κλειστό παιδί από μένα. Όταν την γνώρισα, όμως, είπα ότι αυτός ο χαρακτήρας της δεν είναι πάντα κάτι κακό, ίσως είναι και πολύ καλύτερο να συνεργάζεσαι με πιο σοβαρούς ανθρώπους, είναι ωραίο. Όλα αυτά βέβαια τα έχω πει και στην ίδια, οπότε δεν έχω πρόβλημα να τα πώ και στην τηλεόραση, γιατί από την στιγμή που το έχω συζητήσει με την ίδια, δεν αισθάνομαι ότι λέω κάτι πίσω από την πλάτη της».


Ισχύει ότι η κοκκινομάλλα και πρώην πλέον συνεργάτιδά της την εγκατέλειψε για τον Ant1; «Ναι, αλλά νομίζω ότι αυτό έγινε κοινή συναινέσει με τον Alpha και δεν είχε να κάνει αποκλειστικά με μένα, αλλά εγκατέλειψαν αλλήλους».


Κατερίνα Ζαρίφη: Αφού την ήθελε, γιατί δεν την είχε; Έφτασε πολύ κοντά στο να είναι στην εκπομπή, αλλά τελικά εγώ δεν μπορώ να κάνω ό,τι θέλω στο κανάλι, γιατί το κανάλι είναι εκείνο που αποφασίζει. Το κανάλι είπε όχι για την Ζαρίφη. Τί να πώ εγώ τώρα μετά από αυτό, είναι εποχές για τσαμπουκάδες; Ουρά κάνουν νεότερες, ομορφότερες και καλύτερες, για να πάρουν την εκπομπή σου».


Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί για μια ακόμη φορά στην επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί, είτε με φυσικό τρόπο, είτε υιοθετώντας το, ενώ μίλησε για το εάν φοβάται την εγκατάλειψη από τους άντρες. «Οσους άντρες αγάπησα πραγματικά, έκανα ό,τι μαλ….ία μπορούσα, για να τους κάνω να με εγκαταλείψουν εκείνοι. Θα σας πώ τι έκανα: Δοκίμαζα τα όριά τους. Ελεγα για να δω… πόσο με αγαπάει…και έκανα διάφορα».

Στα πιο πικάντικα και ακόμη πιο προσωπικά, ανέφερε ότι έχει δει στον ύπνο της πως κάνει σεξ με τον Μπεν Αφλεκ, ενώ δεν έχει σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να κάνει σχέση με γυναίκα.

Γιατί δεν συμμετείχε στο Dancing on ice; Θα πήγαινε; «Θα γελούσε ο πάγος από μόνος του. Θα άνοιγε μια τρύπα και θα γελούσε αυτοβούλως, αρνούμενος να με δεχθεί».

Στο τέλος απάντησε στις ερωτήσεις του παρουσιαστή για γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα και τι θα ήταν καθένα από αυτά εάν ήταν ζώο:

Ελένη Μενεγάκη: Γάτα


Φαίη Σκορδά: Κουνελάκι


Ζέτα Μακρυπουλια: Ελάφι


Τζένη Μπαλατσινού: Αντιλόπη

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top