Το μήνυμα της Μενεγάκη που συγκίνησε τον Μουτσινά

Τι λέει ο παρουσιαστής του «Δέστε τους»;

Το μήνυμα της Μενεγάκη που συγκίνησε τον Μουτσινά

Ο «αγαπημένος» της Ελένης Μενεγάκη, Νίκος Μουτσινάς, που ετοιμάζεται για «Δέστε τους» αλλά και για «Καφέ με την Ελένη» δίνει την πρώτη του συνέντευξη για την φετινή χρονιά και παραδέχεται «Ακόμα δεν μπορώ να ξεπεράσω το χαμό της γιαγιάς μου και του παππού μου».

«Είμαστε πολύ δεμένη οικογένεια. Έφυγαν και οι δύο σε πολύ κοντινό διάστημα», συμπληρώνει για τους πολυαγαπημένους του παππούδες που έχασε σχετικά πρόσφατα.

Χωρίς παρόλα αυτά να χάνει το χιούμορ του, μιλάει για την Ελένη Μενεγάκη, στην εκπομπή της οποίας θα εμφανίζεται δύο φορές την εβδομάδα. «Περάσαμε πολύ όμορφα πέρσι μέσα στο στούντιο, για αυτό και συνεχίζω, αλλιώς δεν είχα κανένα λόγο… Περνούσε και η Ελένη όμορφα και οι υπόλοιποι και φυσικά περνούσε και ο κόσμος καλά, που είναι και το σημαντικότερο, γιατί διαφορετικά θα πήγαινα σπίτι της (!)», λέει και προσθέτει «Σε αυτή την τηλεοπτική σχέση πάντως έχει δέσει πολύ το γλυκό, πάει για διεθνή καριέρα».

Αυτό που συγκίνησε τον Νίκο Μουτσινά ήταν ένα μήνυμα που του έστειλε η Ελένη Μενεγάκη όταν έχασε την γιαγιά του. «Θέλω πάντως να πω κάτι, όταν έχασα την γιαγιά μου το καλοκαίρι, η Ελένη μου έστειλε ένα εξαιρετικό μήνυμα, το οποίο φυσικά δεν θα πω, αλλά η κίνηση αυτή για μένα και αυτά τα λόγια δεν μπορώ να στο περιγράψω, ήταν τεράστια βοήθεια», είπε.

Όσον αφορά την Μαρία Ηλιάκη λέει: «Είμαι ερωτευμένος με την Μαρία Ηλιάκη τηλεοπτικά. Δεν αντέχω, θα το πω γιατί με βλέπει και με απειλεί ότι θα ��ου κάνει μήνυση», ενώ για την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία έχουν συνεργαστεί και στον «Πρωινό Καφέ» λέει ότι πλέον είναι πιο ώριμη και πατάει γερά στα πόδια της.

Πάντως στο αν θα έχει στήλη οικολογίας στην εκπομπή της η Ελένη, με τον Ματέο στην παρουσίαση απαντά «Επειδή πραγματικά δεν το ξέρω δεν σου λέω ναι ή όχι. Τι να σου πω; Η ζωή κλέβει την παράσταση. Δεν το γνωρίζω»!

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top