Ο Γεν. Διευθυντής του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει

Τι θα γίνει με Θρασκιά, Χούκλη, Καραμεροχαριτάτους

Ο Γεν. Διευθυντής του ΑΝΤ1 αποκαλύπτει

Αποκαλυπτικός ήταν στις δηλώσεις του ο Γιώργος Λεβέντης όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για πρόσωπα του ΑΝΤ1 και όχι μόνο.

Λαλίστατος και ενθουσιώδης, όταν αναφέρθηκε στην Μαρία Χούκλη και το δίδυμο Καραμέρος – Χαριτάτος, την οικονομική κρίση θυμήθηκε όταν τον ρώτησαν για το μέλλον της Ράνιας Θρασκιά.

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που η Μαρία Χούκλη είναι στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Τη βρίσκω πάρα πολύ δυναμικό πρόσωπο. Έχει μια ψυχραιμία, μια σοβαρότητα και ένα κύρος. Μας ταιριάζει τώρα, για αυτή την εποχή. Το δελτίο μας θα έχει ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει με αυτ�� που κάνουμε. Εμείς δεν θέλουμε να κάνουμε talkshow, θέλουμε ένα σοβαρό δελτίο ειδήσεων», είπε ο Γιώργος Λεβέντης.

Όσο για τον ανταγωνισμό στη ζώνη 10-1, ο Γιώργος Λεβέντης, θεωρεί ότι δεν θα είναι πιο έντονος από πέρυσι.

«Ανταγωνισμό είχαμε και πέρσι. Πιστεύω ότι τα παιδιά, Καραμέρος- Χαριτάτος, θα έχουν καλύτερη χρονιά φέτος. Δούλευαν συνεχώς για δυο χρόνια, δεν είχαν πάρει ούτε ένα break. Φέτος το καλοκαίρι τουλάχιστον ξεκουράστηκαν λίγο και θα είναι πιο φρέσκοι, θα είναι καλά. Τώρα ο Γιώργος και η Φαίη , εντάξει πήγαν στο MEGA. Το MEGA πάντα είναι το μεγάλο κανάλι και πάντα έχουμε μεταξύ μας ανταγωνισμό».

Όταν όμως η συζήτηση έρχεται στη Ράνια Θρασκιά, το τοπίο θολώνει. Αν και μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσιάστρια, θυμάται και την οικονομική κρίση.

«Συζητάμε τα πάντα αυτή τη στιγμή. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Είμαστε ευχαριστημένοι με τη Ράνια. Συζητάμε να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα» Σε ότι αφορά τα δημοσιεύματα που θέλουν την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει εκπομπή το Σαββατοκύριακο, ο Γιώργος Λεβέντης απαντά «Θα δούμε, θα δούμε. Μην ξεχνάτε ότι δε βοηθά η οικονομική κρίση. Θα δούμε τι θα γίνει».

Ο γενικός διευθυντής του ΑΝΤ1 μίλησε και για τον τίτλο της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου «Είχαμε μιλήσει, είχαμε κάνει προσπάθειες και από τις δύο πλευρές και η Τατιάνα ήθελε να έχει το δικό της τίτλο. Είχαμε κάνει μια κουβέντα μαζί, είχαμε πει κάποια πράγματα, δεν ήταν πάρα πολύ εύκολα, προσπαθήσαμε να βοηθήσουμε και η τελική απόφαση της Τατιάνας ήταν : άστο θα βρω δικό μου τίτλο» υποστήριξε ο Γιώργος Λεβέντης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top