Η Κατερίνα Γκαγκάκη «ανακρίνεται» και απαντά σε όλα

Όλες οι λεπτομέρειες για τα προγράμματα του Ant1

Η Κατερίνα Γκαγκάκη «ανακρίνεται» και απαντά σε όλα

Την Κατερίνα Γκαγκάκη «τσάκωσαν» οι δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, πριν εκείνη και οι υπόλοιποι κριτές του X-Factor, αναχωρήσουν για τη Νέα Υόρκη προκειμένου να κάνουν οντισιόν….


Με τα μαλλιά της πιασμένα κότσο, αγνώριστη και χωρίς ίχνος μακιγιάζ απάντησε σε όλες τις «καυτές» ερωτήσεις για το νέο πρόγραμμα του Ant1.


Για τη Ράνια Θρασκιά δεν ήταν και τόσο καλά τα «μαντάτα»… Σε ερώτηση για το αν θα συνεχίσει τα Σαββατοκύριακα να μας λέει «Elatte», η κ. Γκαγκάκη απαντά «το σαβ/κο δεν νομίζω ότ�� υπάρχει σαν προοπτική στο πρόγραμμα»… Βέβαια δεν θα την αφήσουν και εντελώς ανεκμετάλλευτη… «Θα ήθελα να τη δω τη Ράνια μαζί με τον Γιώργο Παπαδάκη» είπε όλο νόημα ενώ τα σχόλια της για την επίδοση της εκπομπής της ήταν θετικότατα.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Τατιάνας Στεφανίδου από το δυναμικό του καναλιού του Αμαρουσίου, υπενθυμίζοντας ότι «Ο λόγος για τον οποίον δεν είναι μαζί μας η Τατιάνα, ένας άνθρωπος που τον αγαπάμε πολύ, είναι ότι πλέον δε θα ενισχύσουμε αυτή τη ζώνη». Επιχείρησε επίσης να εξηγήσει γιατί δεν επετράπη στην Τάτη να χρησιμοποιήσει τον τίτλο «Αξίζει να το δεις» στη νέα της εκπομπή στο Star, λέγοντας πως «νομικά ο τίτλος ανήκει στον Ant1 και η διαδικασία για να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει είναι μεγάλη. Οπότε είπαν και οι δύο μεριές να το αφήσουν».


Όσο για τους «Ράδιο Αρβύλα» η εκπομπή τους θα είναι τελικά καθημερινή ενώ υπάρχει ένα θέμα για το τι θα γίνεται όταν είναι το Liveτου «X-Factοr». Εξετάζεται πάντως όπως είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη το ενδεχόμενο ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του να προβάλλονται 4 φορές τη βδομάδα, για όσο θα κρατήσουν τα live του talent show.


Η διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων του Ant1, διέψευσε και τις φήμες που την ήθελαν να παρουσιάζει τη δική της εκπομπή, επισημαίνοντας πως «Την πρώτη χρονιά στο X-Factor που όλοι με αμφισβητούσαν κι έλεγαν τι θέλει εκεί αυτή ως image maker και επικοινωνιολόγος, το χάρηκα πάρα πολύ γιατί τους έκλεισα τα στόματα. Τώρα δεν έχει τόση σημασία».


Κουβέντα έγινε και για το Dancing with the Stars. Η Κατερίνα Γκαγκάκη δήλωσε άγνοια για το αν θα αυξηθεί ο αριθμός των κριτών στο εν λόγω παιχνίδι ενώ ανέφερε πως ο κ. Λάτσιος θα συνεχίζει να ασκεί κριτική στους χορευτές-star.


Παπαδάκης, Next Top Model , X-Factor, Top Chef, Deal και Μαρία Χούκλη (δεν άφησε και κανένα), είναι τα δυνατά χαρτιά του καναλιού σύμφωνα με την ίδια. Το δελτίο θα ξεκινήσει τέλη Σεπτέμβρη και μάλλον δεν θα έχει παράθυρα.


Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της Κατερίνας Γκαγκάκη όπως προβλήθηκε από την εκπομπή «Πολύ Μπλα μπλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top