Ο Νίκος Χατζηνικολάου κι ο ΑΝΤ1 ανανεώνουν τη συνεργασία τους, μετά από μια πορεία δέκα ετών. Ο σταθμός έστειλε το πρωί της Δευτέρας την επίσημη ανακοίνωση, βάζοντας οριστικά τέλος στις φήμες πως η Σία Κοσιώνη βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι του Αμαρουσίου.
Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1
Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Χατζηνικολάου, με την οποία η δεκαετής συνεργασία των δύο πλευρών συνεχίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια, επιβεβαιώνοντας έναν διαχρονικά σταθερό και ισχυρό δεσμό.
Νίκος Χατζηνικολάου: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Κρίστη, εύχεται «καλό μήνα»
Ο κορυφαίος δημοσιογράφος, που έχει αφήσει το στίγμα του στη δημοσιογραφική ταυτότητα του ΑΝΤ1, θα συνεχίσει τη σημαντική πορεία του στον σταθμό, με απαρέγκλιτο προσανατολισμό την εγκυρότητα και την αξιοπιστία.
Με την καθοριστική του παρουσία στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, αλλά και μέσα από την εμβληματική εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», καθώς και το «Πρόσωπο με Πρόσωπο», θα συνεχίσει να προσεγγίζει τα γεγονότα με διεισδυτικότητα, ψυχραιμία και συνέπεια, αναδεικνύοντας με αμεσότητα τον δημόσιο διάλογο και τις σημαντικότερες εξελίξεις της επικαιρότητας.
Νίκος Χατζηνικολάου: «Σκέφτηκα να πάρω άδεια οπλοφορίας»
Σε μια περίοδο έντονων πολιτικών διεργασιών, εντός και εκτός Ελλάδος, καθώς και πολλαπλών κρίσιμων κοινωνικών ζητημάτων, η παρουσία του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς για το τηλεοπτικό κοινό, σε ό,τι αφορά τη σφαιρική, αξιόπιστη και ουσιαστική ενημέρωση.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποτελεί μία από τις πλέον εμβληματικές μορφές της ελληνικής τηλεοπτικής δημοσιογραφίας, έχοντας διαγράψει μια πορεία που καλύπτει πάνω από τρεις δεκαετίες. Η καριέρα του είναι ταυτισμένη με την εξέλιξη της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα, αφού ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που στελέχωσαν το Mega Channel με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης το 1989.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου είχε καλεσμένο τον Νίκο Μουτσινά
Από τις αρχές του 2017 ο Νίκος Χατζηνικολάου βρίσκεται στον ΑΝΤ1, αποτελώντας το κεντρικό πρόσωπο του ενημερωτικού τομέα. Είναι ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του σταθμού.
Τα τελευταία χρόνια επανέφερε την ιστορική του εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, συχνά με καλεσμένους από τον χώρο της σόουμπιζ.