«Καρφιά» Λάτσιου για Μανωλίδου...

«Καρφιά» Μανωλίδου για Mega!

«Καρφιά» Λάτσιου για Μανωλίδου...

Το φυσάει και δεν κρυώνει ο Γ. Λιάτσος, ο οποίος δεν έχει ακόμα χωνέψει την αποχώρηση της Ευγενίας Μανωλίδου από το κανάλι του Αμαρουσίου.

Για αυτό, άλλωστε, δεν παραλείπει, όποτε του δίνεται η ευκαιρία να πετάξει τα «καρφάκια» του.

Σε συνέντευξή της στο «Πολύ Μπλα Μπλα» η Ευγενία Μανωλίδου δήλωσε ότι η εκπομπή, την οποία παρουσιάζει, είναι τελείως διαφορετική από την εκπομπή μαγειρικής, που θα προβάλλεται από τον Ant1.

«Είναι τελείως διαφορετικό πρόγραμμα το ένα από το άλλο. Στο «Master Chef» συμμετέχουν περισσότερο άνθρωποι ερασιτέχνες, που διαγωνίζονται με μόνο τους κοινό πάθος την αγάπη τους για την μαγειρική. Το «Top Chef» από ότι έχω καταλάβει διαγωνίζεται με επαγγελματίες σεφ».

Ο κ. Λάτσιος, λοιπόν, πιάστηκε από τα λεγόμενα της κ. Μανωλίδου και είπε «Όντως, δεν έχουν καμία σχέση οι δύο εκπομπές. Η μια είναι καθημερινή εκπομπή με ανθρώπους που δεν έχουν κάποια εξειδίκευση. Η δική μας είναι εβδομαδιαία και οι διαγωνιζόμενοι είναι επαγγελματίες σεφ. Θα δείτε ότι η Ευγενία έχει δίκιο. Δεν είναι ότι δεν έχουν σχέση, αναφέρονται στον ίδιο τομέα, αλλά είναι διαφορετικές».

Την «έφερε» κοινώς στην Ευγενία Μανωλίδου χρησιμοποιώντας τα λεγόμενα της.

Κατά τα άλλα, η Ε. Μανωλίδου πέταξε τις σπόντες και για το Μεγάλο κανάλι, για το οποίο είπε «Θα περιμένω να δω την στήριξη του καναλιού στο reality και μετά θα μιλήσω», ενώ απέφυγε να συζητήσει για τις σχέσεις της με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top