Η Πατλάκη δέχτηκε πρόταση για αρχισυνταξία στην Σκορδά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr

Η Πατλάκη δέχτηκε πρόταση για αρχισυνταξία στην Σκορδά

Γεφύρι της Άρτας έχει καταντήσει η αρχισυνταξία στη νέα εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, καθώς οι μέχρι τώρα συζητήσεις με τουλάχιστον δύο άτομα δεν ευοδώθηκαν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, πρόταση για την αρχισυνταξία της εκπομπής δέχτηκε πρόσφατα και η Κλεοπάτρα Πατλάκη!

Η πρώην πανελίστρια του μεσημεριανού «Κους - Κους» εθεάθη να περνάει την πόρτα του κτιρίου της Μεσογείων, όπου είχε ραντεβού με τους υπεύθυνους της εκπομπής πριν δύο μέρες.

Η Πατλάκη δεν έχει δώσει πάντως την οριστική της απάντηση.

Εν τω μεταξύ, και ο Τάσος Θεοδώρου θα βρίσκεται στην δημοσιογραφική ομάδα του ζεύγους τη νέα σεζόν.

Ο δημοσιογράφος, που είναι και κολλητός της Φαίης, άφησε την μεσημεριανή ζώνη του Alter, για να προσφέρει δημοσιογραφική υποστήριξη στην νέα εκπομπή της παρουσιάστριας!

Ο Πέτρος Μπούτος βέβαια έλεγε στις αρχές του καλοκαιριού ότι δεν θέλει «μεσημεριανάδικα», απλώς να γίνει ένα «άνοιγμα» σε θεματολογία, με την οποία τα προηγούμενα χρόνια δεν καταπιανόταν το κανάλι.

Τώρα όμως με Φαίη Σκορδά, Τάσο Θεοδώρου και Κλεοπάτρα Πατλάκη δεν θα γίνει μεσημεριανάδικο η εκπομπή; Τι θα γίνει; Δεν πειράζει παιδιά, καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top