Τρύφων Σαμαράς: «Εδώ τα καλά αγγούρια...μεγάλα και μικρά...»

Το ταλέντο επεκτάθηκε ΚΑΙ στην μαναβική!

Τρύφων Σαμαράς: «Εδώ τα καλά αγγούρια...μεγάλα και μικρά...»

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι ο Τρύφων Σαμαράς είναι κομμωτής, χορευτής, άντε και ηθοποιός. Μέσα από το Fab 5, μάθαμε ότι έχει ταλέντο ΚΑΙ στην μαναβική!

Τα ζαρζαβατικά, όπως φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι του Ant1, είναι ένα ακόμη δυνατό του σημείο, αφού κατά την επίσκεψη του υποψήφιου παίκτη στον μανάβη, εκείνος εκτέλεσε και χρέη ιδιοκτήτη του καταστήματος: «Εδώ τα καλά κολοκύθια και μεγάλα και μικρά… με κάνατε και δούλα!» φώναζε μπροστά από τα καλάθια με τα φρούτα και τα λαχανικά στην προσπάθειά του να βοηθήσει τον παίκτη να διαλέξει όλα τα απαραίτητα για να μαγειρέψει.

Αυτό όμως δεν ήταν το μόνο που έκανε ο Τρύφωνας στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ήθελε να βάλει extensions σε παίκτη, που με το που άκουσε την λέξη, του σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο: «Εμείς στην Καλαμάτα δεν τα σηκώνουμε αυτά…» είπε στον Σαμαρά κι εκείνος αναρωτήθηκε: «Α, ναι; Τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα;»

«Σύκα με ένα κοτσάνι… να», απάντησε ο παίκτης προκαλώντας γέλια μέχρι δακρύων στον Τρύφωνα. Εντωμεταξύ, τα πειράγματα δεν σταμάτησαν λεπτό ανάμεσα σε Ψινάκη, Μέρλο, Φασουλή και Γαβαλά…

Στο τέλος, από Fab 5, θα μετονομαστεί σε φάπα 5… τόσες σφαλιάρες που πέφτουν ανάμεσα στους οικοδεσπότες, δεν θέλει και πολύ…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top