Πρωινό Ant1: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Γιάννη Λάτσιου

Προβληματισμός για τα χαμηλά ποσοστά στο Μαρούσι

Πρωινό Ant1: Ο μεγάλος «πονοκέφαλος» του Γιάννη Λάτσιου

Την μία σύσκεψη μετά την άλλη πραγματοποιεί και μάλιστα καθημερινά ο Γιάννης Λάτσιος, προκειμένου να βρει λύση στον μεγάλο πονοκέφαλό του, που ακούει σε ένα και μόνο όνομα: ��ρωινό Ant1.

Τα χαμηλά ποσοστά της εκπομπής, που «χάνει έδαφος» συνεχώς από το πρωινό του mega και μάλιστα με μεγάλη διαφορά, έχουν προβληματίσει τους υπευθύνους του καναλιού στο Μαρούσι, που αναζητούν επειγόντως «τονωτική ένεση» στο 10:00-13:00 με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου.

Και μπορεί ο Χρήστος να «κάνει» ότι δεν γνωρίζει από lifestyle και εκεί που το πάνελ συζητά για την Ευγενία Μανωλίδου, εκείνος να το «γυρίζει» στον… Ελύτη, αλλά μάλλον το κόλπο δεν είχε ανταπόκριση στο τηλεοπτικό κοινό, αφού τα νούμερα πέφτουν… και πέφτουν… και πέφτουν… και σταματημό στην κατηφόρα δεν έχουν… Ο εκνευρισμός του μάλιστα είναι εμφανής, αφού κάθε φορά που τον ρωτούν για τα πεσμένα νούμερα εκείνος παραπέμπει στο κανάλι:

«Το κανάλι τι λέει γι’αυτό;» ρωτήθηκε ο παρουσιαστής. «Ρωτήστε τους», απάντησε, ορθά κοφτά και εμφανώς ενοχλημένος, τονίζοντας ότι ο ίδιος τα νούμερα τα βρίσκει μια χαρά και μάλιστα είναι ευχαριστημένος.

«Δεν έχω να πώ τίποτα άλλο, είμαστε μια χαρά», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του Star.

Οσο για την Σίσσυ; «Ο Χρήστος δεν είναι του lifestyle και προσπαθεί να δώσει την δική του νότα».

Οσο γι’αυτό, το έχουμε καταλάβει και μάλιστα απόλυτα…


Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top