Τι θα δούμε στα «Κλεμμένα Όνειρα»;

Τα πάντα για τη σειρά που θ΄αντικαταστήσει τα «Μυστικά»

Τι θα δούμε στα «Κλεμμένα Όνειρα»;
Τα «Μυστικά της Εδέμ» φεύγουν, τα «Κλεμμένα Όνειρα» έρχονται. Η νέα σειρά του Mega κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Όσο για το τι θα δούμε; πολλά… ένοχα μυστικά μέσα σε ένα κολέγιο.

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Μέσα στο κολέγιο, ξετυλίγονται οι ιστορίες κάποιων παιδιών. Η βασική όμως ιστορία, αφορά δυο αγόρια-ανταγωνιστές. Ο ένας είναι γόνος πλούσιας οικογένειας. Ο άλλος, προέρχεται από μια φτωχή οικογένεια.Οι δυο τους βρίσκονται σε σύγκρουση και ανταγωνίζονται σε όλα.

Βρίσκονται λοιπόν αντιμέτωποι για την αρχηγία του σχολείου, για τα μαθηματικά, για το μπάσκετ, αλλά και για την καρδιά ενός κοριτσιού.

Πίσω όμως από την αντιπαλότητα τους, τα δυο αγόρια ενώνει ένα ένοχο και πολύ μεγάλο μυστικό, το οποίο γνωρίζει πολύ καλά η διευθύντρια του σχολείου, (Άννα Ανδριανού).

Το σίγουρο είναι πως η σειρά θα χαρακτηριστεί από πολλές κόντρες και ανατροπές, ενώ θα επηρεαστούν και οι οικογένειες των δυο αγοριών.

Τι λέει η Άννα Ανδριανού που εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι και μια εκ των σεναριογράφων της σειράς;

«Είναι μια πρωτογενής ιδέα. Δεν είναι διασκευή από κάποια ξένη σειρά. Είναι μια σειρά πολύ ενδιαφέρουσα, κυρίως νεανική, με πολλά δραματικά και κοινωνικά στοιχεία».

Κάντε κλικ στο video και δείτε τι θα δούμε στη σειρά, όπως προβλήθηκε από το «Πρωινό mou», και σας γράψαμε νωρίτερα από το star.gr…

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top