Λιάγκας το… κελεπούρι!

Το χάρισμα που δεν έχουν αναγνωρίσει οι συνεργάτες του

Λιάγκας το… κελεπούρι!

Στην αρχή ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς που μίλησε για τη γοητεία του Γ. Λιάγκα. Ακολούθησε η Ναταλία Γερμανού και το τρίτο χτύπημα ήρθε από την Κατερίνα Καινούργιου που σε συνέντευξή της δήλωσε ότι στην αρχή δεν τον συμπαθούσε, αλλά τώρα τον βρίσκει γοητευτικό!!!!

Τη συνέντευξη της Καινούργιου παρουσίασε σήμερα στο Πρωινό mou η Σάσα Σταμάτη και μόλις είπε ότι η Καινούργιου βρίσκει γοητευτικό τον Γ. Λιάγκα ποια νομίζετε ότι ήταν η αντίδραση της Φαίης;

«Πλάκα κάνεις;», είπε η παρουσιάστρια και επειδή δεν πίστευε στα αυτιά πήγε η ίδια να το διαβάσει μόνη της για να βεβαιωθεί.

Μα καλά που το βρίσκει το περίεργο ειδικά η Φαίη; Αυτή πήγε και τον παντρεύτηκε, σίγουρα κάπου θα διέκρινε κι αυτή τη γοητεία του Γ. Λιάγκα.

Αλλά άμα δε σε στηρίζει το στεφάνι σου, ποιος θα σε στηρίξει οι ξένοι; Καλά είπε ο άνθρωπος ότι έχουν το… κελεπούρι δίπλα τους και δεν το εκτιμούν!!!

«Ένα έχω να πω μετά τα απανωτά αυτά χτυπήματα. Έχετε τέτοιο κελεπούρι που το εκτιμούν τα άλλα κανάλια και οι άλλοι παρουσιαστές κι εσείς χοντρό με ανεβάζετε, χοντρό με κατεβάζετε. Αλλά έτσι είναι. Οι άλλοι εκτιμούν, ενώ εσείς που με έχετε δίπλα σας δε με εκτιμάτε», είπε ο παρουσιαστής.

Το αυτάκι όμως της Φαίης δεν ίδρωσε και συνέχισε την… καζούρα.

«Απαιτώ από την παραγωγή να στήσουμε σήμερα έναν πίνακα, όπου θα γράψουμε πρώτα το όνομα του Τρύφωνα Σαμαρά, μετά της Ναταλίας Γερμανού και μετά της Κατερίνας Καινούργιου. Αν καταφέρει ο Γιώργος να γεμίσει την κολόνα με ανθρώπους οι οποίοι δηλώνουν δημόσια ότι είναι πιο γοητευτικός και sexy από άλλους θα….», είπε η σύζυγος και άφησε στη μέση τη φράση της γιατί την πρόλαβε η Σταμάτη.

«Τι σου βρίσκουν ρε Λιάγκα;», αναρωτήθηκε η δημοσιογράφος για να απαντήσει ο παρουσιαστής:

«Απορώ κι εγώ. Κάτι βλέπουν που δε βλέπετε εσείς Σάσα μου»!!!!

«Εγώ μόνο τη μύτη βλέπω, τα άλλα τα φαντάζομαι», είπε τότε η Σάσα αφήνοντας σαφές σεξουαλικό υπονοούμενο, αφού ως γνωστός το μέγεθος της μύτης είναι ενδεικτικό για ένα άλλο… μέγεθος, αν με καταλαβαίνετε!!!!

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό mou

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top