«Εμένα άλλος άντρας δεν με έχει στήσει 10 χρόνια να τον περιμένω»

Ποια παρουσιάστρια «τα πήρε» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

«Εμένα άλλος άντρας δεν με έχει στήσει 10 χρόνια να τον περιμένω»

Όχι πως είχε φάει γλιστρίδα, ή το πάνελ της έδινε την μία πάσα μετά την άλλη, αλλά τον ασυγκράτητο είχε το μεσημέρι της Τετάρτης (23/11) η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή μάλιστα την επανεμφάνιση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, απευθύνθηκε προσωπικά στον παρουσιαστή, τον κάλεσε να πάει στην εκπομπή της, ενώ το παράπονό της ήταν τόσο μεγάλο, που στο τέλος δεν άντεξε και απηύδησε: «Τελευταία φορά που τα είχαμε πει ήταν πριν από 10 χρόνια στον Πρωινό Καφέ. Άλλος άντρας δεν με έχει στήσει 10 χρόνια να τον περιμένω!», είπε χαρακτηριστικά.

Το ταξίδι στις αναμνήσεις ξεκίνησε ως εξής:

«Δεν θυμάμαι τι εκπομπή έκανε τότε, θυμάμαι όμως ότι είχαμε περάσει φανταστικά στην εκπομπή, ήταν καταπληκτικός. Μετά, εντάξει, πήγε στο πρωινό του mega, οπότε δεν θα μπορούσαμε να βρεθούμε στην ίδια εκπομπή. Τελείωσε κι από κει, έκανε τόσα πράγματα. Γρηγόρη φτάνει πια σε περιμένω. Αν δηλαδή δεν τα πούμε και φέτος, θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι κάτι έχεις μαζί μου. Που δεν το ξέρω όμως»,είπε αρχικά η Ελένη. Πήγαν οι συνεργάτες της να την «κόψουν», διαβεβαιώνοντάς την ότι ο Γρηγόρης δεν έχει τίποτα και όλα είναι μια χαρά, αλλά η Ελένη ήταν ασυγκράτητη. Ηταν χείμαρρος. Ηταν το κάτι άλλο!!!

«Έλα να σε βάλω στην κουζίνα μου. Να σε κάνω βοηθώ. Να σου βάλω ποδιά, να βάλω κι εγώ την δικιά μου, να κάτσουμε μαζί, να μαγειρέψουμε, να φάμε μαζί, γιατί όπως βλέπω και εσύ έχεις όρεξη όπως και εγώ, θα πιούμε, θα κάτσουμε μετά εδώ στους καναπέδες να πούμε τα νέα μας, να κάνουμε τις ψυχολογικές μας συζητήσεις, κι αν δεν καταλήξουμε κάπου δεν πειράζει γιατί μπορεί να τα ξαναπούμε! Ελα ρε Γρηγόρη, σε παρακαλώ, άλλος άντρας δεν με έχει στήσει 10 χρόνια να τον περιμένω!», είπε η Ελένη σε ένα απολαυστικό ξέσπασμα, πετώντας πάνω στο τραπέζι το περιοδικό που κρατούσε στα χέρια της.

«Κάνε κάτι να τα πούμε, αλλά τώρα άμεσα, όχι να περάσει αυτή η χρονιά και να έλθει το ’12…»κατέληξε με ύφος η βασίλισσα.

Μιλάμε για θυμό όχι αστεία… τα «πήρε στο κρανίο» κανονικά…

Δείτε το σχετικό βίντεο…
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top