Αναβάλλεται το τέλος της Ζωής της Αλλης

Πότε θα δούμε (τελικά) το μεγάλο φινάλε της σειράς

Αναβάλλεται το τέλος της Ζωής της Αλλης

Αν και από το περασμένο καλοκαίρι, οι τηλεθεατές περίμεναν να δουν τα Χριστούγεννα το μεγάλο φινάλε της Ζωής της Αλλης, η μεγάλη παραγωγή του mega, που «τρέλανε» τα μηχανάκια της AGB δεν αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν από τις αρχές της νέας χρονιάς.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, «Η Ζωή της Αλλης» θα υποδεχθεί πρώτα τον νέο χρόνο και μετά θα μας αποχαιρετήσει, ύστερα από την απόφαση του καναλιού να προχωρήσει σε μια «οικονομία» τηλεοπτικών δυνάμεων. Ετσι, από τώρα και στο εξής, κάθε Δευτέρα βράδυ, το σήριαλ δεν θα βγαίνει στον αέρα.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, η σειρά να φθάσε�� μέχρι Ιανουάριο, για να δούμε το μεγάλο φινάλε, που όχι μόνο έχει γυριστεί από το καλοκαίρι, αλλά θα έχει σαν συνέπεια να καθυστερήσει και η καθημερινή σειρά του καναλιού «Οι βασιλιάδες» που θα αναπληρώσει το κενό που αφήνει η σειρά που «σάρωσε» σε ποσοστά τηλεθέασης.

Οσο για τις εξελίξεις; Οι μεγάλες ανατροπές θα έλθουν από ποιαν άλλη; Την Ξένια, η οποία όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να αποκτήσει τα ηνία της εταιρείας κέτερινγκ της οικογένειας Καλλιφατίδη. Η Κάτια, πάλι, σίγουρη για το τι έχει συμβεί την νύχτα του ατυχήματός της, ζητά από τον δικηγόρο της να καταγγείλλει τον Τζώρτζη για απόπειρα δολοφονίας.

Η συνέχεια επί της οθόνης…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top