Τρύφωνας Σαμαράς: «σε όποιον δεν αρέσει το Fab5 φεύγει»

«Δεν θα γίνω παιχνίδι κανενός»-Τα «καρφιά» για τον Ψινάκη

Αυτό ήταν. Τα μαχαίρια στο «Fab5» βγήκαν πλέον και επίσημα. Τι κι αν Τρύφωνας Σαμαράς και Ηλίας Ψινάκης δήλωναν αγαπημένοι; Μετά τις δηλώσεις Ψινάκη πως το «Fab5 είναι μια βλακεία», ο Τρύφωνας απαντά όλο νόημα:

«Εμένα το Fab5 μου αρέσει. Όποιος έχει πρόβλημα, είναι δικό του πρόβλημα. Σε όποιον δεν αρέσει, τα σκυλιά είναι δεμένα. Φεύγει».

Oυπς… «καρφάκι» ήταν αυτό ή η ιδέα μας; και συνεχίζει: «εγώ δεν θα κρίνω τον Ηλία Ψινάκη. Είναι χρόνια στην τηλεόραση και μπορεί να λέει ο,τι θέλει. Εγώ ως Τρύφωνας ακολουθώ την παραγωγή και ένα κανάλι που με στηρίζει πραγματικά. Αυτό που κάνω μ΄αρέσει».

Τονίζει μάλιστα πως «δεν θα μπω σε αυτό το παιχνίδι και δεν θα γίνω παιχνίδι κανενός. Εγώ δεν έχω τίποτα με τον κύριο Ψινάκη. Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες. Σε μια ομάδα, θέλω να το βλέπω θετικά. Δεν είμαι μόνος μου. Είμαστε ομάδα και πρέπει να ταιριάζουμε. Αυτό είναι λιγάκι δύσκολο».

Κάντε κλικ και δείτε τι δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς στην «Πρωινή Μελέτη»…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top