Νικολέτα Ράλλη: «θα έκανα παιδί εκτός γάμου»

«Άλλα γούστα καλύπτω εγώ και άλλα η Μενεγάκη»

Νικολέτα Ράλλη: «θα έκανα παιδί εκτός γάμου»

Το ότι θα έκανε παιδί εκτός γάμου αλλά και το ότι έχει6 χρόνια να ερωτευθεί πραγματικά αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Νικολέτα Ράλλη! Παράλληλα, η παρουσιάστρια του «Μade In Star» μίλησε για το πώς βρέθηκε στην μεσημβρινή ζώνη, τον Σταμάτη Μαλέλη την Χριστίνα Λαμπίρη και την Ελένη Μενεγάκη.


«Φυσικά και θα έκανα παιδί εκτός γάμου γιατί είμαι κατά του να ρίξω ένα μωρό. Γι’ αυτό το λόγο προσέχουμε για να έχουμε. Δεν είμαι γυναίκα της μιας βραδιάς! Θέλω όλα να προκύψουν παραδοσιακά, πρώτα γάμος και μετά παιδιά», είπε η Νικολέτα στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.


Αποκαλύπτοντας πως οι άνδρες δεν την φλερτάρουν, η γοητευτική παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως έχει 6 χρόνια να ερωτευτεί πραγματικά: «έχω ερωτευτεί πραγματικά πριν από περίπου 6 χρόνια! Τελείωσε λόγω της ηλικίας. Ή έπρεπε να παντρευτούμε ή να χωρίσουμε».

«Δεν μου αρέσουν γενικά οι μεγάλοι άντρες, θέλω ο άντρας να είναι στην ηλικία μου για να έχουμε τα ίδια γούστα. Δε θέλω πολλά πράγματα. Με ενδιαφέρει να προσέχει τον εαυτό του, όποια κι αν είναι η εμφάνισή του! Θέλω να με προσέχει, να νιώθω ασφάλεια», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, περιγράφοντας τον ιδανικό άνδρα.


Η εκπομπή και τα τηλεοπτικά πρόσωπα


«Με κολακεύει να με αποκαλούν το νέο αστέρι του Star, μακάρι να διατηρηθεί αυτό! Κάποια στιγμή με κάλεσαν στο Star για μία πρόταση που είχαν για μένα και εγώ ρώτησα "γιατί εμένα;" και εκείνοι μου είπαν ότι με είχαν εντοπίσει στα "Σφηνάκια" που παίζονταν διαρκώς σε επανάληψη στον Alpha, αλλά και ως καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη. Όταν τελικά πήρα τη δουλειά στο Star, μου έλεγαν «επιτέλους μία μελαχρινή κοπέλα!», είπε η Νικολέτα για το πώς βρέθηκε στην μεσημβρινή ζώνη.


Μιλώντας για τον Σταμάτη Μαλέλη, η οικοδέσποινα του «Μade In Star» ανάφερε: «είναι ο άνθρωπος που με μία πρόταση θα καταλάβεις τι θέλει ακριβώς από εσένα. Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να εμπιστεύομαι τυφλά αλλά και να φοβάμαι τόσο πολύ έναν άνθρωπο! Εκπέμπει κύρος, ασφάλεια και εμπνέει σεβασμό! Μπροστά του νιώθω σαν μαθήτρια με τον καθηγητή σε σχολείο!».


«Όταν έχεις απέναντι σου την Ελένη, τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Μιλάμε για μία γυναίκα που κάνει τηλεόραση 17 χρόνια. Δεν είναι σκοπός μου να πάρω το κοινό της Ελένης, αλλά να καλύψω άλλα γούστα», δήλωσε η Νικολέτα για την «απέναντι» εκπομπή, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δεν συναντιέται με την Χριστίνα Λαμπίρη... γιατί το γραφείο της ε��ναι αλλού! «Είμαστε μια χαρά. Εξαρχής άλλωστε η συμφωνία ήταν ότι θα περάσω τη δική μου προσωπικότητα στην καινούργια εκπομπή. Δεν είναι η ίδια εκπομπή με πέρσι», κατέληξε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top