Η Μαγδαλένα έφερε στο Cash or Trash ένα άκρως εντυπωσιακό αντικείμενο που φέρνει τα αστέρια... πιο κοντά. Μάλιστα, η τιμή του εκτοξεύτηκε στην κυριολεξία στον ουρανό!
Η 50χρονη γυναίκα έφερε στην εκπομπή ένα τηλεσκόπιο με καταγωγή το Λονδίνο. Η τιμή εκτίμησης του Θάνου Λούδου ήταν μόλις στα 120 ευρώ, αφού είναι ένα πιο σύγχρονο τηλεσκόπιο κι όχι από τις αρχές του 20ου αιώνα.
Cash or Trash: Σε δημοπρασία η μπομπονιέρα του Χουάν Κάρλος και της Σοφίας
Cash or Trash: Ο Θάνος Λούδος εκτιμάει ότι το τηλεοσκόπιο είναι πιο καινούργιο από ότι πίστευε η Μαγδαλένα
Η Δέσποινα Μοιραράκη πάντα λέει πως η τιμή εκτίμησης δεν πρέπει να επηρεάζει τους πωλητές, καθώς δεν είναι αυτή που καθορίζει την τιμή πώλησης. Η Μαγδαλένα συμφωνεί απόλυτα με αυτή την άποψη και καταφέρνει να φέρει, κυριολεκτικά, τα πάνω - κάτω στο δωμάτιο των αγοραστών, στην πιο δυνατή διαπραγμάτευση, που έχει γίνει έως τώρα, στο Cash Or Trash!
Cash or Trash: Το γλυπτό του Γ. Λάππα κέντρισε το ενδιαφέρον των αγοραστών
Cash or Trash: Το τηλεσκόπιο της Μαγδαλένας είχε κάποιες... ατέλειες!
Το τηλεσκόπιο άρεσε πολύ στον Γιώργο Τσαγκαράκη, αλλά και στην Ελομίδα Βισβίκη. Ωστόσο, πιο σθεναρά το διεκδίκησε η Άννα Μαρία Ρογδάκη. Η buyer έδωσε 600, αντί των 1000 ευρώ που της ζήτησε η Μαγδαλένα.
Cash or Trash: Τα σκουλαρίκια της Λίνας κι η κόντρα Σταυρίδη-Τσαγκαράκη
Cash or Trash: Η απόκτηση τηλεσκόπιου ήταν παιδικό όνειρο για την Άννα Μαρία Ρογδάκη
«Έχουμε συμφωνία, γιατί σας συμπαθώ και σας εκτιμώ» είπε η πωλήτρια στην Αννα Μαρία που έκανε το τηλεσκόπιο δικό της!
Δείτε όλα τα επεισόδια του Cash or Trash