Πέτρος Κουσουλός: Το συγκινητικό αντίο στο OPEN και η επόμενη μέρα

Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον δημοσιογράφο

Πέτρος Κουσουλός: H συνεργασία με το ΟΡΕΝ και το νέο βήμα στον Ant1

Η εκπομπή «Υποθέσεις» του Open ολοκλήρωσε τη φετινή τηλεοπτική της πορεία με μια αναμνηστική φωτογραφία γεμάτη συναίσθημα. Στο επίκεντρο της εικόνας, ο Πέτρος Κουσουλός ποζάρει χαμογελαστός, περιστοιχισμένος από την ομάδα του, σε ένα κλίμα συγκίνησης αλλά και υπερηφάνειας για τη δουλειά που μοιράστηκαν όλη τη σεζόν.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram συνεργάτιδα της εκπομπής, κάνοντας tag όλα τα μέλη της ομάδας  από τους δημοσιογράφους και τεχνικούς, μέχρι την παραγωγή.

Πέτρος Κουσουλός: Το συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 και το βέτο του OPEN

Ο Πέτρος Κουσουλός έκανε με τη σειρά του αναδημοσίευση, γράφοντας απλά: «Καλό καλοκαίρι», συνοδεύοντας το μήνυμα με μια κόκκινη καρδιά.

Λίγο αργότερα, το κανάλι εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, ανακοινώνοντας την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open

 «Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης, σήμερα Παρασκευή 18.07, της συνεργασίας με τον Πέτρο Κουσουλό, το “OPEN” τον ευχαριστεί θερμά για την εξαιρετική και ιδιαίτερα επιτυχημένη κοινή πορεία καθ’ όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής χρονιάς, με τις εκπομπές “OPEN τώρα!” και “Υποθέσεις”.

Του ευχόμαστε καλή ξεκούραση και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα.»

Η νέα ανάρτηση του δημοσιογράφου

Το βράδυ της Παρασκευής 18 Ιουλίου, ο Πέτρος Κουσουλός έκανε μία νέα ανάρτηση στο Facebook κλείνοντας τον κύκλο της εκπομπής «Υποθέσεις».

«Ετσι είναι η ζωή! Ένας κύκλος κλείνει ένας άλλος ανοίγει. 195 Open Τώρα! Αμέτρητος χρόνος δημιουργίας, έρευνας, αγωνίας, άγχους, έντασης αλλά πάνω από όλα κατάθεσης ψυχής! Καλό καλοκαίρι και τα λέμε (τηλεοπτικά) από Σεπτέμβριο», έγραψε ο δημοσιογράφος.

 

Τα επόμενα επαγγελματικά βήματα στον ΑΝΤ1

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, ο Πέτρος Κουσουλός έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον ΑΝΤ1, για να παρουσιάσει από τη νέα σεζόν μια νέα ενημερωτική εκπομπή.

Παρόλο που ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη μεταγραφή, τα στοιχεία δείχνουν ότι η συμφωνία είναι «κλειδωμένη» και οι ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα.

Πέτρος Κουσουλός: Η «μετακόμιση» στον ΑΝΤ1 και οι «απέναντι»

«Είναι πρόωρο να μιλάμε για τον ΑΝΤ1. Ό,τι είναι να ανακοινωθεί, θα ανακοινωθεί με το που λήξει το συμβόλαιο εδώ στο ΟΡΕΝ. Νομίζω ότι κάθε αλλαγή είναι μια πρόκληση κι έχω πάρα πολύ όρεξη και ενθουσιασμό και αγωνία», είχε πει στο Happy Day.