Ελένη Βουλγαράκη: «Έχουμε αφήσει κάποιες κουβέντες στη μέση με τον ΑΝΤ1»

Όσα είπε η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα

Δείτε όσα είπε η Ελένη Βουλγαράκη στο OPEN

Μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαιρινό Ραντεβού, η Ελένη Βουλγαράκη άνοιξε τα χαρτιά της σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, μετά την απόφασή της να αποχωρήσει από την καθημερινή εκπομπή Το Πρωινό

Ελένη Βουλγαράκη: Θα φύγει τελικά για το εξωτερικό με τον σύντροφό της;

«Ήταν συνήθεια το καθημερινό, είχα μια καθημερινή ρουτίνα. Τώρα είναι πιο ξεκούραστα τα πράγματα», δήλωσε αρχικά η παρουσιάστρια, τονίζοντας την ανακούφιση που νιώθει από την αλλαγή ρυθμού.

Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα, η Ελένη Βουλγαράκη αρκέστηκε να δηλώσει: «Κάνω πολύ ωραίες κουβέντες για την επόμενη σεζόν, θα δούμε... Ότι είναι να γίνει, εύχομαι να γίνει και δε θα το ανακοινώσω εγώ».

Ελένη Βουλγαράκη: Το ενδεχόμενο επιστροφής στη Σίσσυ Χρηστίδου κι οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

Ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο επιστροφής της στην ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου, η Βουλγαράκη ήταν ξεκάθαρη: «Όχι, δεν έχει τεθεί σαν θέμα η επιστροφή μου στη Σίσσυ Χρηστίδου. Δεν ξέρω, από σένα το ακούω, δεν έχει γίνει ποτέ κουβέντα».

Γιώργος Λιάγκας σε Ελένη Βουλγαράκη: «Φεύγεις του χρόνου, δεν πειράζει»

Αντιθέτως, οι συζητήσεις της επικεντρώνονται στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Τις συζητήσεις τις κάνω αυτή τη στιγμή με τον ΑΝΤ1», επιβεβαίωσε, προσθέτοντας: «Δεν ξέρω για το σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1. Έχουμε αφήσει στη μέση κάποιες κουβέντες, οι οποίες θα συνεχιστούν, όσο περνάει ο καιρός. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί τίποτα».

Ελένη Βουλγαράκη: Η επιβεβαίωση από το OPEN

Παρά τις επιφυλάξεις της Ελένης Βουλγαράκη, η εκπομπή του OPEN, μετά τις δηλώσεις της, αποκάλυψε ότι η παρουσιάστρια θα είναι τελικά την επόμενη σεζόν στο σαββατοκύριακο του ΑΝΤ1. Αυτή η πληροφορία επιβεβαιώνει τις φήμες που κυκλοφορούσαν, δείχνοντας πως οι συζητήσεις με τον σταθμό προχώρησαν με επιτυχία.