Σίσσυ για Καινούργιου: «Όσα είπε για την οικογένειά της είναι σοκαριστικά»

«Ήταν μια πολύ βαθιά εξομολόγηση»

Μια συγκινητική και αφοπλιστικά ειλικρινής εξομολόγηση έκανε πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου, μιλώντας για την οικογένειά της, τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασαν οι γονείς της και το βάρος που η ίδια κουβαλά για να τους στηρίζει. Η εξομολόγηση αυτή δεν άφησε ασυγκίνητη ούτε την ομάδα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να σχολιάσει το θέμα με σεβασμό και αποστασιοποίηση, τονίζοντας πως τέτοιου είδους αποκαλύψεις δεν είναι για δημόσιο σχολιασμό.

 

«Αυτά που είπε για την οικογένειά της είναι σοκαριστικά. Ήταν μια πολύ βαθιά εξομολόγηση. Δεν την είχε ξανακάνει, ίσως για να προστατεύσει την οικογένειά της. Είναι βαριά πράγματα, και θεωρώ ότι δεν είναι για να τα σχολιάζουμε», είπε η Σίσσυ.

Καινούργιου: Ο λόγος που ο πατέρας της δεν έχει γνωρίσει τον σύντροφό της

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε στον στενό της φίλο και podcaster Ανέστη Ευαγγελόπουλο για όλα όσα τη βαραίνουν εδώ και χρόνια: τη μάχη των γονιών της με οικονομικές απώλειες, την απώλεια σπιτιού, την ευθύνη να τους στηρίξει οικονομικά, ακόμα και για τις συντάξεις τους.

«Βοηθάω οικονομικά τους γονείς και τον αδελφό μου. Έπρεπε να σώσω σπίτι από πλειστηριασμό. Η μητέρα μου είναι ευγνώμων, ο πατέρας μου θεωρεί κάποια πράγματα δεδομένα. Πρέπει όμως κάποια στιγμή να κοιτάξω και εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Καινούργιου – Κουτσουμπής: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος του ζευγαριού;

Η Σίσσυ Χρηστίδου, κατανοώντας τη συναισθηματική φόρτιση και την προσωπική διάσταση της συνέντευξης, πρόσθεσε: «Για να το μοιράστηκε τώρα, σημαίνει πως ένιωσε έτοιμη. Ίσως το κουβαλούσε καιρό. Δεν είναι θέμα podcast, είναι βαθιά ανθρώπινη εξομολόγηση.»