ΕΡΤ για Σίσσυ Χρηστίδου: «Δεν υπήρξε σκέψη να μην προβληθούν οι Μαμά-δες»

Με αφορμή την προειδοποιητική ανακοίνωση στα ΜΜΕ του Θοδωρή Μαραντίνη

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Weekenders

Η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Μαμά-δες της ΕΡΤ με παρουσιάστρια την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, η οποία θα προβληθεί αύριο Κυριακή 8 Ιουνίου. 

Σίσσυ Χρηστίδου: Η πρώτη αντίδραση μετά το εξώδικο του Θοδωρή Μαραντίνη

Η εν λόγω εκπομπή, μάλιστα, πριν καν προβληθεί βρέθηκε στο στόχαστρο, καθώς ο Θοδωρής Μαραντίνης έστειλε προειδοποιητική ανακοίνωση στα ΜΜΕ για την αναπαραγωγή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου με την κουμπάρα της, Χριστίνα Κοντοβά /Φωτογραφία ΕΡΤ

Αν κι υπήρξαν δημοσιεύματα για νέο μοντάζ της συγκεκριμένης συνέντευξης, όπως τόνισε ο Αλέξης Μίχας μέσα από την εκπομπή Weekenders κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι η εκπομπή θα προβληθεί κανονικά

Μαραντίνης: Κινείται νομικά εναντίον της Χρηστίδου - Η ανακοίνωση στα ΜΜΕ

«Δεν υπήρξε ποτέ σκέψη να μην προβληθεί ή να τροποποιηθεί η εκπομπή, καθώς μετά από σχετική νομική συμβουλή κρίθηκε ότι δεν μπορεί να δημιουργηθεί ζήτημα από το περιεχόμενο της συνέντευξης που θα μεταδοθεί», αναφέρουν πηγές μέσα στην ΕΡΤ στον δημοσιογράφο.

Η παρέα των Weekenders σχολίασε τη συνέντευξη της Σίσσυς Χρηστίδου στην ΕΡΤ