Ερωτ��κά τρίγωνα στα «Μυστικά της Εδέμ»

Μήλον της έριδος ο γοητευτικός γυμναστής

Ερωτικά τρίγωνα στα «Μυστικά της Εδέμ»

Θα τα δούμε όλα στα προσεχή επεισόδια της σειράς «Μυστικά της Εδέμ». Η άφιξη του νεοφερμένου γυμναστή Λευτέρη έρχεται να αναστατώσει τη γυναικοπαρέα της «Φεγγαρόπετρας» και να δημιουργήσει τριγμούς στις σχέσεις των κοριτσιών.


Η «Δάφνη» που είναι «τούρμπο» με το Νικόλα ο οποίος την ζηλεύει παράφορα, αποφασίζει να τον εκδικηθεί. Συνεννοείται λοιπόν με τον γοητευτικό γυμναστή Λευτέρη ώστε να του στήσουν «θέατρο» στο οποίο εκείνος θα παίζει τον… εραστή της! Παρά τις αρχικές του αναστολές, ο Λευτέρης πείθεται και μάλιστα «το παίζουν» τόσο καλά οι δυο τους, που όλη η παρέα πείθεται ότι η «γλυκιά» και «πιστή» Δάφνη τα έχει με τον γυμναστή της και «κερατώνει» τον Νικόλα.


Η παρέα όπως είναι φυσικό «στήνει στον τοίχο» την «άπιστη» Δάφνη με την Εύα να πρωτοστατεί στην επίθεση, που όχι μόνο «δεν την χαρίζει» στην Δάφνη αλλά αναζωπυρώνει και την παλιά τους κόντρα. Οι σκηνές που θ΄ακολουθήσουν; απλά κόλαση.


Όμως κανείς δεν έχει υπολογίσει χωρίς τον… «ξενοδόχο»που είναι ο Λευτέρης. Ο γοητευτικός γυμναστής μπορεί να συμπαθεί τη Δάφνη και να τη βοηθά, αλλά η καρδιά του ανήκει στην Εύα με την οποία είναι παράφορα ερωτευμένος! Η Εύα είναι αυτή που τον γοητεύει και τον εξιτάρει, και με την οποία θα προχωρήσει τελικά.


Ωστόσο, την παράσταση αναμένεται να κλέψει η μπουνιά που θα ρίξει ο «απατημένος»Νικόλαςστον εραστή της γυναίκας του, όταν οι δυο τους βρεθούν και η συζήτηση «ανάψει» ανάμεσα τους, μιας και ο Νικόλας πιστεύει ότι ο γοητευτικός γυμναστής πολιορκεί με τριαντάφυλλα την καλή του.


Πηγή: Τv ΖΑΠΙΝΓΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top