Ο Χυτήρης τα έβαλε με τον Προβόπουλο

«Δεν συρρικνώνεται η ΕΡΤ»

Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ΕΡΤ… όπως φάνηκε σήμερα και στο δελτίο ειδήσεων, αλλά και στην πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης.

Δεν πρόλαβε να καταθέσει τις προτάσεις για την Νομισματική Πολιτική του 2010 ο Προβόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού, υπεύθυνος για τα θέματα ΜΜΕ έσπευσε πρωί – πρωί να ξεκαθαρίσει ότι η «ΕΡΤ δεν συρρικνώνεται».

«Η ΕΡΤ θα συνεχίσει την πορεία της απρόσκοπτα. Η ΕΡΤ, η δημόσια τηλεόραση και εδώ και στην Ευρώπη είναι διακριτή και ο ρόλος της είναι συνταγματικά κατοχυρωμένος. Απορώ πως ο κ. Προβόπουλος στηρίζει μια τέτοια θέση», είπε ο κ. Χυτήρης στην πρωινή εκπομπή και μετέδωσαν πρώτο θέμα στην δημόσια τηλεόραση.

Ο κ. Χυτήρης, προκειμένου να ενισχύσει την θέση του τα έβαλε με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, ενώ έστρεψε την προσοχή αλλού, μιλώντας για «μαύρες» τρύπες κα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε κοινώς…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top