Πέτρος Κωστόπουλος: «Η Ελένη δεν τελείωσε»

Υπερασπίστηκε την κουμπάρα, τα «έχωσε» σε Καραμεροχαριτάτους

Πέτρος Κωστόπουλος: «Η Ελένη δεν τελείωσε»

Μπορεί ο Πέτρος Κωστόπουλος να μην μιλιέται πια με την Ελένη Μενεγάκη, αλλά ως πρώην κουμπάρος και οικογενειακός φίλος, όρθωσε το ανάστημα του και έσπευσε να την υπερασπιστεί σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash.


Ο εκδότης, όταν ρωτήθηκε για τη φετινή τηλεοπτική πορεία της κουμπάρας του είπε ότι «η Ελένη δεν τελείωσε, σπεύδοντας να την δικαιολογήσει «είναι προφανές με τα προσωπικά που πέρασε να έχει μια πίεση, αλλά μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει προσαρμοστεί».


Ο Πέτρος Κωστόπουλος όμως δεν έμεινε εδώ. Τα «έβαλε» και με τους «Καραμεροχαριτάτους», χαρακτηρίζοντας «ηθικά απαράδεκτο» οι δυο παρουσιαστές να κουβεντιάζουν ένα νιόπαντρο ζευγάρι, τη στιγμή που υπάρχει ένα μωρό στην κοιλιά και μάλιστα αυτό να ταυτίζεται με τα νούμερα τηλεθέασης. Και συνέχισε, «υπάρχει τρέλα στην τηλεόραση αφού οι άνθρωποι της ζουν με το περίστροφο της AGB» και όπως φαίνεται το δίδυμο του ΑΝΤ1 «το έχει πιάσει μια αγωνία φέτος».


Όσο για την άποψη του για το «Master Chef»; «Για να έχει υψηλή τηλεθέαση είναι καλό»,αν και όπως είπε «εγώ βλέπω Ράδιο-Αρβύλα». Το «Just the 2 of us» πάντως, το χαρακτήρισε «χάλια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top