Νύχτα-φωτιά απόψε στην τηλεόραση

Νησί VS Λαζόπουλου

Νύχτα-φωτιά απόψε στην τηλεόραση

Αντιμέτωπος με το «Νησί», αλλά και με το καινούριο επεισόδιο της καθημερινής σειράς του ΜEGA «Η ζωή της άλλης», θα βρεθεί απόψε το «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου.

Η χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του πρωθυπουργού, ανάγκασε το μεγάλο κανάλι να αλλάξει τα πλάνα του και δεν μετέδωσε τα καινούρια προγραμματισμένα επεισόδια των δύο πετυχημένων σειρών.

Έτσι λοιπόν ο Λάκης Λαζόπουλος που ξεκινάει σήμερα στις 21.00 την εκπομπή του, θα βρεθεί αρχικά αντιμέτωπος με την «Κάτια και την Ξένια» από το σήριαλ του Μega, όπως συμβαίνει κάθε Τρίτη.

Αυτό που δεν συμβαίνει όμως είναι στο «καπάκι», να έρχεται απέναντι από το «Aλ Τσαντίρι Νιους», «Το Νησί», η πλέον επιτυχημένη σειρά που καθηλώνει το 60 και το 70% των τηλεθεατών μπροστά από την οθόνη τους.

Απέναντι από τον Λάκη Λαζόπουλο θα βρεθεί η ιστορία της «Ελένης και της Σπιναλόγκας», καθώς το MΕGA έχει προγραμματίσει να παιχτούν τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς σε επανάληψη.

Τα μηχανάκια της AGB θα πάρουν φωτιά και το αυριανό ραβασάκι, θα δείξει εάν προτίμησαν οι τηλεθεατές τον «φρέσκο» Λάκη ή την επανάληψη της σειράς του ΜΕGA.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top