«Φωτιές» ανάψε η διακαναλική στον χώρο των media

Τα «καρφιά» δημοσιογράφων για συναδέλφους τους...

«Φωτιές» ανάψε η διακαναλική στον χώρο των media

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο μόνος από τους δημοσιογράφους, που δεν δέχτηκε να μετέχει στην διακαναλική συνέντευξη, καθώς, όπως εξήγησε μέσω της εκπομπής του, δεν επιθυμούσε να μετέχει σε συνεντεύξεις, όπου η δομή καθορίζεται εκ των προτέρων από το πολιτικό πρόσωπο, ενώ τον συντονισμό κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εμφανίστηκε μετά την διακαναλική στην εκπομπή «Κίτρινος Τύπος» και έριξε τα καρφιά του για τις Μ. Χούκλη και Ο. Τρέμη… «Μου άρεσαν πολύ οι ερωτήσεις του Αιμίλιου Λάτσιου, ο οποίος στις 21:35 (δηλαδή μισή ώρα μετά την έναρξη ) επανέφερε την συζήτηση στην αδυσώπητη πραγματικότητα. Πριν ο πρωθυπουργός είχε την συζήτηση στα μέτρα του», είπε ο κ. Χατζηνικολάου. «Πριν» όμως είχαν υποβάλλει ερώτηση η Όλγα Τρέμη και Μαρία Χούκλη.

Εν τω μεταξύ, νωρίτερα χθες είχαν προηγηθεί σκληρές εκφράσεις του Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος στο flash.fm χαρακτήρισε την διακαναλική «εξαθλίωση» και πρόσθεσε «Πάνε δημοσιογράφοι σε ένα γραφείο να κάνει τον συντονιστή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, γιατί δεν φώναξαν τους υπουργούς να κάνουν ερωτήσεις; Εγώ απορώ με τους συναδέλφους δηλαδή για να είμαι ειλικρινής τι πάνε να κάνουν εκεί πέρα; να κάνει ο καθένας δύο ερωτήσεις; σε μιάμιση ώρα;».

Δεν ξέρουμε αν αυτό έπαιξε ρόλο ή όχι, όμως η κυρία Τρέμη δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ανατροπή» του κ. Πρετεντέρη χθες το βράδυ, όπου συζητήθηκε το θέμα, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες που βγήκαν στις εκπομπές των σταθμών τους. Πάντως, η δημοσιογράφος, που έκανε χθες την «ανατροπή», βγήκε σήμερα τηλεφωνικά στην «Κοινωνία Ώρα Mega» και στους Καμπουράκη – Οικονομέα και είπε την άποψη της για την διακαναλική συνέντευξη, αποκαλύπτοντας και όλο το παρασκήνιο. Η κ. Τρέμη δήλωσε… πολύ ευχαριστημένη από την χθεσινοβραδινή συνέντευξη, καθώς το κλίμα στο Μαξίμου, πριν και μετά την συνέντευξη ήταν ιδιαίτερα φιλικό, όπως είπε. Για να δώσει έμφαση στην… ωραία ατμόσφαιρα μάλιστα περιέγραψε το εξής στιγμιότυπο: Ο κ. Παπανδρέου ήρθε στην αίθουσα φορώντας ένα μπουφάν και εγώ τον ρώτησα αν θα εμφανιστεί με αυτό στην συνέντευξη. Ο πρωθυπουργός μου είπε ότι δεν προτίθεται να το κάνει, γιατί είναι πολύ προχωρημένη κίνηση! Και να σου τα γέλια!! Πάντως, το κατά πόσο είν��ι θετικό να τονίζει μια δημοσιογράφος πόσο φιλικό κλίμα υπάρχει ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στους δημοσιογράφους που σε λίγα λεπτά επρόκειτο να του πάρουν συνέντευξη είναι άλλης τάξεως ζήτημα...

Κατά τα άλλα, οι πολιτικοί συντάκτες και οι παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών απέφυγαν να κάνουν κριτική επί των ερωτήσεων, ενώ υπήρχε μια τάση προτίμησης προς τους «δικούς» τους. Ο κ. Παπαδάκης, για παράδειγμα, είπε ότι όλοι οι παρουσιαστές ήταν καλοί και η Μαρία Χούκλη, που είναι και του καναλιού ακόμα καλύτερη! «Το πρώτο εικοσάλεπτο είχε ενδιαφέρον και ήταν τυχερή και η Όλγα Τρέμη και η Μαρία Χούκλη, γιατί τότε βγήκε η είδηση: Ή μας ψηφίζετε ή πάμε για εκλογές», είπε χαρακτηριστικά.

Γενικότερα, αυτό που σχολιάστηκε ιδιαίτερα απο τις πρωινές εκπομπές δεν ήταν οι ερωτήσεις των συμμετεχόντων παρουσιαστών, αλλά το γεγονός ότι δεν απαντήθηκαν από τον πρωθυπουργό!

Πρώτη ανάρτηση: 26/ 10/ 2010 11:14

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top