Αποκλειστικό:Η πρώτη συνέντευξη των μικρών πρωταγωνιστών του «Νησιού»

Ιφιγένεια και Ρενέ Τζόλα:Φίλες στο σήριαλ, αδερφές στην ζωή!

Αποκλειστικό:Η πρώτη συνέντευξη των μικρών πρωταγωνιστών του «Νησιού»

Από τα πρώτα λεπτά του σήριαλ «Το Νησί» τις εντυπώσεις έκλεψαν τα παιδιά, οι κόρες της Ελένης Πετράκη, οι φίλες και γειτόνισσες με τις οποίες μεγάλωσαν σαν αδερφές και ο Δημητρής, που έγινε αιτία να αποχωριστούν την μητέρα του οι Άννα και η Μαρία.

Δύο εκ των μικρών πρωταγωνιστών, η Άννα Πετράκη και η Φωτεινή Αγγελοπούλο�� ή αλλιώς η Ιφιγένεια και Ρενέ Τζόλα δίνουν την πρώτη τους αποκλειστική συνέντευξη στο STAR και στην «Πρωινή Μελέτη».

Οι δύο αδερφές (στην πραγματικότητα) και φίλες στο σήριαλ αποκαλύπτουν ότι πήραν τον ρόλο μετά από casting στο σπίτι της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, ότι πέρασαν ενάμιση μήνα στην Κρήτη λόγω γυρισμάτων και ότι… τα δάκρυα που βλέπουμε στην μικρή οθόνη δεν προέρχονται από κολλύριο, αλλά από την ψυχούλα τους.

«Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν, όταν βλέπαμε την μαμά μας να φεύγει για απέναντι», λέει η μικρή Ιφιγένεια (Άννα Πετράκη) και προσθέτει: «Σε όλες τις σκηνές τα δάκρυα ήταν αληθινά. Σκεφτόμουνα την μαμά μου πεθαμένη ή προσπαθούσα να ταυτιστώ όσο γίνεται με τον ρόλο και πραγματικά έκλαιγα».

«Ο ρόλος της Φωτεινής μου άρεσε, γιατί είναι ένα χαρούμενο κορίτσι, σκορπίζει φως όπως λέει και το όνομά της», εξηγεί η μεγάλη αδερφή της Ιφιγένειας, Ρενέ.

Τα δύο κορίτσια μίλησαν και για τις κοπέλες, που θα τις αντικαταστήσουν, καθώς κάποια στιγμή από μαθήτριες γίνονται έφηβες. «Γνωριστήκαμε πολύ καλά με τις αντικαταστάτριες μας, γιατί έπρεπε να συνηθίσουμε να κάνουμε τις ίδιες κινήσεις, προκειμένου να καταλάβει ο κόσμος ότι είμαστε τα ίδια άτομα», αποκάλυψαν.

Δείτε την πρώτη συνέντευξη των δύο κοριτσιών στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top