«Θα έπαιζα στο Νησί ακόμη και ως κομπάρσος»

Δήλωση-έκπληξη από τον Γιώργο Καπουτζίδη

«Θα έπαιζα στο Νησί ακόμη και ως κομπάρσος»

Το ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης ζήλεψε – με την καλή έννοια – την τηλεοπτική σειρά Το Νησί, δεν αποτελεί ίσως κάτι πρωτότυπο. Η πρωτοτυπία των δηλώσεων που έκανε έγγειται στο ότι θα ήθελε να παίξει στο Νησί, ακόμη και ως… κομπάρσος!

«Ζήλεψες;», ρωτήθηκε ο σεναριογράφος και παρουσιαστής. «Ζήλεψα ως ηθοποιός και όχι ως δημιουργός. Δεν ήταν ποτέ το όνειρό μου να γράψω μία δραματική σειρά. Πιστεύω πως το δράμα συγγραφικά δεν μου πάει».

«Θα έπαιζες στο Νησί; Ακόμη και εάν ήμουν ο 60ος κομπάρσος και κουβαλούσα τα ψάρια στην προβλήτα!», ήταν η απάντηση που έδωσε.

Στην συνέντευξή του στο περιοδικό TV Eθνος, ο Γιώργος Καπουτζίδης απάντησε και στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τα τεχνικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην πρεμιέρα του Just the two of us, το οποίο μάλιστα χαρακτήρισε ως «μικρή Γιουροβίζιον».

«Ζωντανό πρόγραμμα είμαστε, αυτά συμβαίνουν. Και κυρίως; Συμβαίνουν στις πρεμιέρες. Δεν έχουμε και το κοκαλάκι της νυχτερίδας! Και να σου πώ και κάτι; Λογικό είναι! Και είναι λογικό από τη στιγμή που πριν βγούμε στο αέρα κάναμε πρόβες μόνο τέσσερις ημέρες. Εδώ υπάρχουν τέτοια προβλήματα ακόμα και σε διοργανώσεις όπως είναι η Γιουροβίζιον, που ετοιμάζονται έναν ολόκληρο χρόνο και οι πρόβες κρατούν μήνες».

Όσο για τα ποσοστά τηλεθέασης, η απάντηση που έδωσε προκάλεσε έκπληξη: «Η αλήθεια είναι πως από το χώρο της παρουσίασης είμαι περαστικός οπότε… περαστικά τα αντιμετωπίζω και όλα αυτά. Τι να πώ, άμα δεν αρέσω, ας μην με ξαναπάρουν για παρουσιαστή! Εχω να ασχοληθώ με το θέατρο, τον κινηματογράφο, έχω να γράψω πράγματα… Τι εννοώ μ’ αυτό; Πως αν δεν τα πάω καλά σαν παρουσιαστής, λες μετά να γράψω μία νέα σειρά και να μην την πάρουν τα κανάλια;»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top