Χαϊκάλης: «Πιο δύσκολη η κωμωδία από το δράμα»

«Έχουν σωθεί γάμοι από το “50-50”!»

Χαϊκάλης: «Πιο δύσκολη η κωμωδία από το δράμα»

Φιλοξενούμενος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα ο Παύλος Χαϊκάλης.


Ο -κατά βάση- κωμικός ηθοποιός, ξεκινώντας τη συζήτηση, τόνισε στους παρουσιαστές ότι έχει ένα μικρό «παράπονο»: «Όταν ο κόσμος αποφασίζει να δει σοβαρό θέατρο πηγαίνει σε δράμα και όχι σε κωμωδία. Η κωμωδία, όμως είναι και πιο σημαντική από το δράμα επειδή βαδίζεις σε ένα τεντωμένο σχοινί που στη μια άκρη είναι το γελοίο και από την άλλη το κωμικό» τόνισε ο γνωστός ηθοποπιός και συμπλήρωσε πως «Πρέπει να κρατήσεις μια ισορροπία.Χρειάζεται να γελοιοποιηθείς και εσύ ο ίδιος αλλά μέσα σε συγκεκριμένα φόρμα και με μέτρο ώστε αυτό που θα βγει στους θεατές να είναι γέλιο ψυχής και όχι χάχανο».


Μιλώντας για το έργο του Σακελλάριου «Ένα βότσαλο στη λίμνη», που σκηνοθετεί ο ίδιος και θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Νοεμβρίου στο θέατρο Γκλόρια, ο 51χρονος ηθοποιός τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολο να σκηνοθετείς τον εαυτό σου αλλά «ανακαλύπτεις εσύ πράγματα για τον εαυτό σου και ταυτόχρονα τα “επεκτείνεις” και στους άλλους. Είναι δύσκολο αλλά και μαγικό ταυτόχρονα». Ο ταλαντούχος ηθοποιός επεσήμανε -μιλώντας για τις "ανοικτές πληγές" του ελληνικού θεάτρου- ότι «ένα στοιχείο που πάσχει το θέατρο είναι η κωδικοποίηση του θεάτρου με την τηλεόραση σε μία συνάφεια, δηλαδή να κάνουν ακριβώς το ίδιο. Και αυτό το απαξιώνει στα μάτια του θεατή».

«Το “50-50”έχει σώσει γάμους!»


Με καλεσμένο τον Παύλο Χαϊκάλη δε θα γινόταν να μη γίνει αναφορά κα�� σε μία από τις πιο πετυχημένες σειρές στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, το «50-50», για την οποία θα γυριστούν σε λίγες εβδομάδες νέα επεισόδια!

Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκάλυψε ότι τα γυρίσματα ξεκινούν σε ένα μήνα περίπου και πως σε όλο το καστ έχει λείψει να βρεθούν και πάλι μαζί για τη συγκεκριμένη σειρά αφού το απολάμβαναν και οι ίδιοι όσο ο κόσμος.

Για την επιτυχία της σειράς ο 51χρονος ηθοποιός τόνισε πως «ήταν τέτοια που μετά το “50-50” έβγαιναν οι παρέες αντρών μια μέρα τη βδομάδα «για πάρτη τους» στα τσιπουράδικα! Οι γυναίκες, επίσης, άρχισαν να είναι πιο απελευθερωμένες στις μεταξύ τους συζητήσεις. Μέχρι και απενεχοποίηση των σεξουαλικών φαντασιώσεων και ανανέωση των σχέσεωνέγινε από “50-50 μέσα από την ιστορία της δικής μου και της Ξανθίππης. Ξέρω για ζευγάρια που έχουν έτσι σώσει το γάμο τους!»αποκάλυψε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Σε τηλεφωνική του «παρέμβαση» στην εκπομπή, ο Πέτρος Φιλιππίδης συμφώνησε απόλυτα με τον Παύλο Χαϊκάλη και έκανε μια αποκάλυψη για το αγαπημένο σίριαλ: «Εγώ και ο Μπουλάς συμμετείχαμε από σπόντα. Προορίζονταν άλλοι για τη θέση μας. Εγώ ειδικά, αυτοπροτάθηκα για το ρόλο του Νικηφόρου και χαίρομαι πολύ που με επέλεξαν»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top