Χωρίς editorial Π. Κωστόπουλου το Down Town

Ποιος «έφαγε» τη σελίδα 9;

Χωρίς editorial Π. Κωστόπουλου το Down Town

Χωρίς το editorial του Πέτρου Κωστόπουλου κυκλοφόρησε την Πέμπτη το Down Town, γεγονός που προκάλεσε απορίες και ερωτήματα, κι αυτό γιατί αν και αναφέρεται κανονικά στα περιεχόμενα, η επίμαχη σελίδα έχει εξαφανιστεί.

Για να ξέρουμε τι λέμε λείπει η σελίδα, όπου κάθε εβδομάδα ο εκδότης του περιοδικού, δηλαδή ο Π. Κωστόπουλος, γράφει και υπογράφει την άποψή του για την έκδοση. Έτσι, οι περισσότεροι από τους αναγνώστες του περιοδικού, αλλά και όσοι ασχολούνται γενικώς με τα media, αναρωτιούνται τι ήταν αυτό το τόσο extreme που έγραψε ο Κωστόπουλος και αναγκάστηκε τελικά, αν αναγκάστηκε, να αυτολογοκριθεί.

Λίγες ώρες πριν από την κυκλοφορία του περιοδικού ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο Σταρ για το θέμα: «Εγώ δεν γράφω άρθρα ποτέ. Ο,τι έχεις δει, στο λόγο της τιμής μου, δεν είναι τίποτα γραμμένο. Είμαι σε ένα κινητό ή έχω κάποιον απέναντι, ο οποίος γράφει και καμία φορά αυτά που καταλαβαίνει ο άλλος στο τηλέφωνο σε σχέση με αυτά που έχω πει είναι διαφορετικά. Δεν τα διορθώνω ποτέ, μπορεί δηλαδή ο άλλος να γράψει και καμία χαζομάρα. Δηλαδή να είναι άλλο ρήμα, άλλη φράση, να ακούει άλλον...Εξαρτάται ποιος είναι απέναντί μου και γράφει από το κινητό του. Κι έτσι καμιά φορά τα έχουμε κόψει τα άρθρα, γιατί άλλα έβγαζε ο άλλος ότι έχω πει εγώ το πρωί και άλλα έχω πει εγώ το βράδυ».

Ο εκδότης απάντησε και σε ερώτηση σχετικά με τα πρωινά προγράμματα, λέγοντας ότι θεωρεί πως το θέμα της εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά δεν γίνεται για λόγους τηλεθέασης. «Ο Λιάγκας με την Φαίη πήρανε την πρώτη εβδομάδα την πρωτιά και εύκολα. Μετά η Ελένη πήγε προς τα πίσω τρίτη, ήλθε λίγο δεύτερη, άλλαξαν τα πράγματα. Τα πράγματα στα πρωινά θα εξομαλυνθούν, δεν θα μείνουν έτσι, δηλαδή το να υποτιμούν και την Μενεγάκη είναι λίγο αστείο. Δεν μπορεί ούτε ο Καραμέρος ούτε ο Χαριτάτος να μείνουν έγκυος, δηλαδή η άλλη παντρεύτηκε να μην γεννήσει παιδί; Και μένα η γυναίκα μου μόλις παντρεύτηκα έκανε παιδί. Τι να πούμε δηλαδή, ότι όταν ένα παιδί γεννιέται το κάνει για την τηλεόραση; Να μην γεννήσει και η Φαίη ένα παιδί;»

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι στο editorial που δεν τυπώθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος σχολίαζε καυστικά τα νούμερα των τηλεοπτικών εκπομπών και αναρωτιόταν για κάποιες πρωτιές.

Λένε μάλιστα ότι τα «έχωνε» και στους Γερμανούς, αυτούς που έχουν τον Alpha, εκεί όπου και ο ίδιος εμφανίζεται αργά το «Βράδυ» και ότι τους χρέωνε την αδυναμία εκπομπών του καναλιού να κάνουν νούμερα. O Πέτρος Κωστόπουλος, όμως, απάντησε και σε αυτό: «Δεν έχω τίποτα με τους Γερμανούς. Τι να έχω. Δεν θα με πειράξει εάν οι Γερμανοί μου πουν ότι θα παίρνω λιγότερα λεφτά, θα με πειράξει εάν μου πουν ραψ’ το».

Πρώτη ανάρτηση, 21/10/2010, 17:16

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top