Σάλο προκαλεί εκπομπή για παιδεραστές στην Γερμανία

Παρουσιάστρια η σύζυγος του υπ. Άμυνας

Σάλο προκαλεί εκπομπή για παιδεραστές στην Γερμανία

Μεγάλες αντιδράσεις προκαλεί στην Γερμανία μια εκπομπή που «ψαρεύει» παιδεραστές και την οποία παρουσιάζει η σύζυγος του υπ. Άμυνας και επιφανής δικηγόρος, Στεφάνι Τσου Γκούντενμπεργκ.

Η εκπομπή επιδιώκει να «ξεσκεπάσει» επίδοξους παιδεραστές με την Στεφάνι να υποδύεται στο internet μια 13χρονη μαθήτρια, η οποία συνομιλεί με άνδρες που ενδιαφέρονται για ανήλικες.

Παρόλο που έχει σχολιαστεί πάρα πολλές φορές αρνητικά, τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν πρόσφατα ένας εκ των υπόπτων που ανακάλυψε, εξαφανίστηκε μετά την προβολή του στον αέρα. Πρόκειται για έναν 61χρονο διευθυντή κέντρου νεότητας, ο οποίος μια εβδομάδα νωρίτερα είχε συνομιλήσει μ�� την Στεφάνι – «έφηβη».

Από τότε η κριτική πήρε επιπλέον διαστάσεις με πολλούς να απαιτούν να σταματήσει να προβάλλεται, ενώ η οικογένεια του 61χρονου εξέφρασε ανησυχίες, ότι αυτός έβαλε τέλος στην ζωή του.

Η παρουσιάστρια, που πρωτοστατεί και σε εκστρατεία κατά των παιδεραστών, αρνείται πεισματικά να σταματήσει την εκπομπή, καθώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο προστατεύονται οι παιδεραστές και όχι τα αθώα ανήλικα παιδιά.

Το γεγονός συνδέεται όμως και με τον σύζυγο της Στεφάνι, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον λαό και ενδέχεται να πάρει τα ηνία της καγκελαρίας εφόσον η Μέρκελ ηττηθεί στις περιφερειακές εκλογές της Βάδης – Βυρτεμβέργης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top