Δίδυμο φωτιά: Μενεγάκη - Μελέτη

Χείμαρρος η Ελένη μίλησε για όλους και για όλα!

Δίδυμο φωτιά: Μενεγάκη - Μελέτη

Και όμως είναι γεγονός! Ελένη Μενεγάκη και Ελεωνόρα Μελέτη συναντήθηκαν στον… «Καφέ». Όχι στον «Πρωινό Καφέ», που αποτέλεσε για χρόνια αντικείμενο διαμάχης μεταξύ τους σύμφωνα με τα media, αλλά στον «Καφέ με την Ελένη».

«Πέντε χρόνια, έχω ακούσει και αν έχω ακούει: Γιατί δεν έχω συναντηθεί με την Ελ��ωνόρα Μελέτη; Ποια είναι η κόντρα των δύο γυναικών; Ποιος βούτηξε τον «Καφέ» και από ποιανού το χέρι; Τι ακριβώς έχουν να χωρίσουν η μια ξανθιά με την άλλη; Γιατί το έχω ακούσει και αυτό και άλλα πολλά, που σε αυτήν την εκπομπή, όπως ξέρετε, δεν παίζουν», είπε η Ελένη και υποδέχτηκε την Ελεωνόρα Μελέτη στο πλατό.

Οι δύο παρουσιάστριες σε πολύ καλό κλίμα και λίγο… αμήχανο χαιρετήθηκαν και χεράκι – χεράκι πήγαν προς τον καναπέ!

Η Ελεωνόρα έκανε το δικό της δώρο στην παρουσιάστρια του «Καφέ»: ένα κόσμημα και ένα… ποίημα!

«Πέρασε ο καιρός, πέρασαν τα χρόνια, η κόντρα όμως αυτή κρατάει σαν γαλλική κολώνια. Η μια ξανθιά υπέρλαμπρη, υπερπετυχημένη, η άλλη δε να έπεται καινούργια, ψαρωμένη. Τα media τρελαίνονται και τρίβουνε τα χέρια που οι δυο ξανθιές το έχουνε να βγάλουνε μαχαίρια. Τις θέλουνε να τρώγονται, να σφάζονται όλη μέρα, από το ποια θα βγάλει την χρονιά καλύτερα εις πέρας. Και δώσ’ του να τσακώνονται τις βάζουν κάθε χρόνο διεκδικώντας και οι δυο του πρωινού τον θρόνο. Μα τίποτα δεν ίσχυε από τα ειπωμένα, αφού τα δυο κορίτσια δεν είναι μαλωμένα. Μπορεί πολλά να ακούστηκαν, χιλιάδες να γραφτήκαν μα ήταν όμως ψέματα, που από την φαντασία βγήκαν»!

Η Ελεωνόρα φόρεσε το κόσμημα δώρο στον λαιμό της Ελένης και εκείνη… έβγαλε το δικό της και της το χάρισε!

Η συζήτηση «φούντωσε», όταν έφτασε στους αντιπάλους της Ελένης, την εγκυμοσύνη της Φαίης και τους Καραμεροχαριτάτους.

Εκεί η Ελένη ξεσπάθωσε! «Εσένα σου άρεσε η θέση που πήραν τα παιδιά απέναντι στην εγκυμοσύνη της Φαίης; Που εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσο παιδιά, τα 40 πλησιάζουν! Να μας πει κάποιος δηλαδή τι είμαστε σε αυτή την ηλικία να ξέρουμε», είπε η Ελένη υπονοώντας ότι το δίδυμο του Αnt1 με το οποίο είναι σχεδόν συνομήλικοι έχουν ευνοϊκότερη μεταχείριση από την ίδια στα media. Και πρόσθεσε ρίχνοντας και άλλο λάδι στην φωτιά εναντίον του διδύμου, ότι είναι δικαίωμα μιας γυναίκας να ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, όποτε θέλει. Είδατε; Large η Ελένη απέναντι στην Φαίη από την οποία χάνει κάθε μέρα στα νούμερα.

Η Ελένη αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στα περσινά νούμερα της εκπομπής λέγοντας: «Εγώ τώρα πρέπει να νιώθω ικανοποιημένη; Γιατί πέρυσι μόνο που δεν είπανε την «κακομοίρα» την Ελένη… Εντάξει, μπορεί όντως να μην είχα καλά νούμερα στο σύνολο, αλλά στα νεανικά κοινά ήμουνα ξεκάθαρα πρώτη».

«Το θεωρούσα άδικο να μην βγαίνει κανείς να πει τόσο έκανε «εκεί», αλλά τόσο έκανε και «εκεί». Και δεν ήθελα να βγω να δίνω συνεντεύξεις, αφού όλοι ξέρουν τα πάντα για μένα και τα λένε από μόνοι τους. Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσω», είπε ειρωνικά η Ελενίτσα, ανάβοντας «φωτιές» από τα καρφιά της, που ήταν για πρώτη φορά προς όλους!

Οι δύο παρουσιάστριες μίλησαν ακόμα για τα χρόνια του «Καφέ», όπου η Ελεωνόρα εξήγησε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να μιλήσει στην Ελένη Μενεγάκη –το αντίθετο μάλιστα- , αλλά η Ελεωνόρα αποκάλυψε: « Υπήρχε συμβουλή να μην μιλάω καθόλου για σένα».

Η Ελεωνόρα μίλησε και για την σχέση της με τον Γιάννη Ολζιέρσκι επαναλαμβάνοντας ότι δεν θέλει να παντρευτεί, αλλά… δεν την πειράζει κιόλας. Επίσης, τόνισε, ότι δεν θα έκανε ποτέ πρόταση γάμου σε έναν άντρα, ενώ θέλει πολύ να κάνει δίδυμα!!!

Δείτε την συνάντηση κορυφής στο βίντεο που ακολουθεί...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top